"daliśmy schronienie"... czy on do swojego domu ich przyjął?
|
|
"daliśmy schronienie"... czy on do swojego domu ich przyjął?„ Tak daliśmy schronienie " mówi w swoim imieniu i ludzi dobrej woli . Nie rozumiem skąd to twoje oburzenie przecież nie powiedział „ dałem" czy „ja dałem". Wiem , że ruskich trolli to boli , że pomagamy Ukraińcom . |
|
Umieszczanie uchodźców w szkołach to głupi pomysł. Pójście na łatwiznę i pozbawienie sal gimnastycznych. Dlaczego na globusie nie przyjmiemy ich. Porządne prysznice i duże sale. Gutek za tekst o ruskim trollu powinieneś po prostu dostać w ryj.
|
|
"daliśmy schronienie"... czy on do swojego domu ich przyjął?Nikt cię nie nigdy nie posądzał o jakikolwiek ludzki odruch. Możesz już zamknąć ta prokremlowską japę. XD |
|
Umieszczanie uchodźców w szkołach to głupi pomysł. Pójście na łatwiznę i pozbawienie sal gimnastycznych. Dlaczego na globusie nie przyjmiemy ich. Porządne prysznice i duże sale. Gutek za tekst o ruskim trollu powinieneś po prostu dostać w ryj.Czy przyznajesz się , że jesteś ruskim trollem ? Jeżeli tak to możesz dostać w to co grozisz innym . Bo c hater przed klawiaturą . |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|