Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Telewizja przez internet: W ofercie było 160 kanałów, teraz są zatrzymania

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 15 stycznia 2018 r. o 10:22 Powrót do artykułu
yoy byl spoko!szkoda dla emigrantow!tez sie zlapalem i zaplacilem za 15 dni w ich ostatnie dni,ale nie zaluje za te wszystkie kontakty z pl przez ich *** tv!a jak jest problem dla publicznej tv to niech zorganizuja cos dla ludzi pracujacych poza granicami kraju!uszanowanko niezle wdzianko:)
Odpowiedz
Kur.a! Taką fajną TV zamknęli.Znowu z talerzem sat po europie musze sie bujać.
Odpowiedz
Oglądałem sporo kanałów było
Odpowiedz
Weeb tv nie ruszą :)
Odpowiedz
ja odkąd mam tv w internecie - ***s://***inea.pl/superdodatki/dla-ciebie/online-tv to w ógole się nie przejmuje i zawsze mogę sobie odpalić na komputerku
Odpowiedz
Zapłaciłeś, zgłoś to w prokuraturze w Lublinie. oni Ci zwrócą wraz z odsetkami i przeproszą.
Odpowiedz
na jego miejsce powstała już inna darmowa telewizja online ekranik.net
Odpowiedz
ITPV - to ponad 200 kanałów polskich w czym większość w Full HD oraz 4k + Videoteka. Dostępna jest również z UK, DE. Zapraszam Wszystkich chętnych na 12h test całkowicie za darmo!! Zapraszam na mój profil Fb. „Iptv Polska World” pozdrawiam Wszystkich. 
Odpowiedz
A taki fajny stream był - płaciłeś parę zł i oglądałeś wyścig/mecz, nie musiałeś kupować 150 dodatkowych kanałów z chamami na 2 lata. Eeechh...
Odpowiedz
wp pilot z początku sam transmitował bez licencji a wszyscy się nim tak zachwycają. ja osobiście korzystam z ***s://internetowa.ws/ i nie narzekam naprawdę.
Odpowiedz
A ja polecam ekranik.tv, programy w dobrej jakości, cała gama i w niewielkiej cenie.
Odpowiedz
cały czas dobrym wyjściem do legalnych streamów jest vpn jeśli jesteśmy za granica,  ***s://***dobryvpn.pl/artykuly/polska-telewizja-online-za-granica-kompletny-poradnik  tutaj zresztą można sobie przeczytać wszystko na ten temat
Odpowiedz
Ja używam ekranik.tv  polskojęzyczne kanały, masa filmów, sport, kanały przyrodnicze, podróżnicze itp
Odpowiedz
Najlepsze strona z telewizja internetowa to Hejo.tv  Idealne kanaly w jakosci HD!! Polecam
Odpowiedz
ekranik.tv polecam tę telewizję, wszystko śmiga bez zarzutów
Odpowiedz
Polecam hejo.tv spora ilość polskojęzycznych programów, wszystko działa poprawnie
Odpowiedz
Polecam ekranik.tv masa polskich stacji, wszystko w dobrej jakosci
Odpowiedz
Sprawdźcie ekranik.tv stronka dziala naprawdę poprawnie i posiada szeroką listę programową i filmową
Odpowiedz
Ja polecam ekranik.tv, dużo kanałów w dobrej jakości, dużo polskich i sportowych.
Odpowiedz
Na ***s://megawypas.com jest darmowa telewizja internetowa i bez logowania.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...