"Proboszcz parafii oszacował straty na kwotę kilkudziesięciu tysięcy złotych". OK, co konkretnie się spaliło, że aż takie straty?
|
|
Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie organizacje ja wspierały.Szkoda, że śledczy są tacy opieszali, gdy chodzi o ściganie księży podejrzanych o pedofilię... |
|
... a mogla wziąć 700 tys i P0leciec na Zanzibar.... jak BEATA.
|
|
... a mogla wziąć 700 tys i P0leciec na Zanzibar.... jak BEATA.A co to ma do rzeczy? |
|
Ha Ha czytając powyższe komentarze ogarnia mnie przerażenie. Wyrok postawiony przed czynem, osąd poglądów bez wiedzy o osobie. Konkubina kibola o poglądach prawicowych, zatrzymana podczas blokowania marszu równości z zarzutami ataku na policjanta, zrobiła prowokację ale opinia publiczna przecież musi wiedzieć że to ktoś z pod znaku pioruna.
|
|
"To ona podpaliła kościół w Lublinie "
Halo,Dzienniku,zwolnij.
Czy zapadł już jakiś wyrok,nawet nieprawomocny?
Nie została nawet przesłuchana a wy ogłaszacie wyrok.To może napiszcie od razu jaka kara została wymierzona.
Uczyliście się od niejakiego Piotrowicza?
|
|
W oczach pioruny , zamiast mózgu macica. Wyhodowana przez lewackie organizacje feministyczne.Może też to być np gorliwie mądląca się codziennie na kolanach katoliczka która zaplanowała skok na urnę z kościelną kasą zaraz po tym jak jej sąsiadka powiedziała, że 500+ jest warte obecnie zaledwie 450 zł. A że się nie mogła do kasy dobrać, to w złości podpaliła kotarę. |
|
Pewnie wielbicielka Marty L.
|
|
Nic się nie stało, a robicie aferę jak nie wiem o co. Ta sekta i tak już jest na drodze upadku.Masz rację strajk wściekłych macic dobiega końca,chyba kobity będą teraz dawać w srake i skończą się ich problemy. |
|
Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie organizacje ja wspierały.Jak pani była z Łącznej, to pewnie jakaś prawicowa organizacja, bo innych w Łęcznej chyba nie ma. A tak na serio, to tylko foliarz może podejrzewać, że jakaś normalna organizacja mogła wspierać podpalenie. |
|
Sorry ale ona podpaliła tylko kotarę nie kościół
|
|
"To ona podpaliła kościół w Lublinie " Halo,Dzienniku,zwolnij. Czy zapadł już jakiś wyrok,nawet nieprawomocny? Nie została nawet przesłuchana a wy ogłaszacie wyrok.To może napiszcie od razu jaka kara została wymierzona. Uczyliście się od niejakiego Piotrowicza?O co Tobie chodzi ?? Przecież to nie jest gazeta informacyjna, a opiniotwórcza !! |
|
Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie lemparcie organizacje ja wspierały.Szkoda, że śledczy są tacy opieszali, gdy chodzi o ściganie księży podejrzanych o pedofilię... |
|
Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie lemparcie organizacje ja wspierały.Pewnie jak to ma ideologiczna grupa wyznaniowa w zwyczaju, przeniosą ją na inną parafię. Analogicznie jak to robią z pedofilami w swoich szeregach. |
|
A tego gościa, co próbował ostatnio podpalić sklep też tak gorliwie szukają? Jakoś gazety się tak o tym nie rozpisują, chociaż czyn właściwie tożsamy.
|
|
Trudno o pośpiech, kiedy "poszkodowani" zwlekają po 20, 30 lat z ujawnieniem precederu....Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie organizacje ja wspierały.Szkoda, że śledczy są tacy opieszali, gdy chodzi o ściganie księży podejrzanych o pedofilię... |
|
Jakim trzeba być bydlakiem, by odnieść się do ofiar tak, jak ty! A co do czasu - Dymera jakoś nie potrafili osiądzić, bo hierarchowie go kryli. Tak, jak wielu innych.Trudno o pośpiech, kiedy "poszkodowani" zwlekają po 20, 30 lat z ujawnieniem precederu....Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie organizacje ja wspierały.Szkoda, że śledczy są tacy opieszali, gdy chodzi o ściganie księży podejrzanych o pedofilię... |
|
No to na pewno cieszy cię projekt ustawy wydłużający okres przedawnienia za czyny pedofilskie i z pewnością walcząca że zbrodnia zjednoczona prawica poprze projekt koalicji obywatelskiej. XDTrudno o pośpiech, kiedy "poszkodowani" zwlekają po 20, 30 lat z ujawnieniem precederu....Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie organizacje ja wspierały.Szkoda, że śledczy są tacy opieszali, gdy chodzi o ściganie księży podejrzanych o pedofilię... |
|
Brawa dla śledczych... ciekawe czy dowiemy się jakie lemparcie organizacje ja wspierały.Idź być idiotą gdzie indziej. Konkretnie, DO BUDY TROLLU! |
|
Działają linki ? ***s://***dziennikwschodni.pl/
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|