![]() |
A tak obstajecie za obecnym prezydentem Lublina, głowy za niego dajecie uciąć, ze taki dobry gospodarz, ze tyle dobrego zrobił dla miasta, sorry ja jakos tego nie widzę, musiał unijne pieniądze gdzieś ulokować, bo go z tego rozliczają, a reszta pieniędzy ? Ulokowana w swojej kieszeni i kolesi swoich... Żenada, dowodem na to właśnie takie kamienice i całe centrum Lublina, te idiotyczne przetargi i sprzedaż lokali swoim pobratymcom za okazyjne ceny, a niszczenie zwykłych ludzi przez podnoszenie podatków, opłat parkingowych itp. Opamiętajcie się, może na prawdę miastu potrzebna jest świeża krew, ktoś kto wreszcie zrobi porządek z tym kolesiostwem i ich układzikami ....
|
![]() |
Za to, że mimo że wychowywała się w środowisku w jakim się wychowywała, wyrwała się z niego i zrobiła karierę dla pani beaty należy się podziw, uznanie i szacunek. 70% jej "koleżanek" z tego rejonu miasta max co osiągnęło to posada ekspedientki w sklepie.
|
![]() |
No. Dobrze, że wygrałem w totolotka... Jest pomysł!
|
![]() |
A Beata Kozidrak nie chce odkupić swojego domu dzieciństwa ?
|
![]() |
Ciekawa jestem do której podstawówki i liceum chodziła.Mieszkałam 22 l .Nie jest napisane ile lat mieszkała.Dziwne.
|
![]() |
Ciekawa jestem do której podstawówki i liceum chodziła.Mieszkałam 22 l .Nie jest napisane ile lat mieszkała.Dziwne.
|
![]() |
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|