co to jest "torachna".Synonimem dla wyrazu tor ,który moim zdaniem jest w tym artykule nadużywany może być szyna.Liczba mnoga szyny.Jakiś korektor by się przydał
|
|
wiem kto to zrobił. wydam sprawców za 500zł.
|
|
proponuję aby dziennikarze lub policja zainteresowała się podpaleniami traw na osiedu poręba co jest spotykane niemal codziennie, ostatnio pożar prawie sięgał lasu stary gaj...przecież można wysłać tam cywilów i nakryć sprawców na gorącym uczynku na os. poręba...
|
|
I tu sie zgodzę z kolegą-zaczęła się wiosna,a z nią masa podpaleń przez tzw."gnojków". Zamiast zajmować się osobami,które(szczerze w to wątpie) chcą wykoleić pociąg <śmiech> powinna się policja zajmować podpaleniami, do których dochodzi prawie codziennie, ze względu na brak jakichkolwiek ruchów administracji w celu wycięcia potencjalnej(w przypadku chwastów) rzeczy. I co?! Po co komu te chaszcze i inne paskudztwa? Czy jest to jakaś atrakcja turystyczna? NIE WSPOMNE O WŁAŚCICIELACH PSÓW,KTÓRE POWIEM ZA PRZEPROSZENIEM "SRAJĄ" NA BOISKO,a jak sie upomni szanownego właściciela swojego ukochanego pupilka to odpowie,że nie może wybierać psu miejsca na wydalenie się. I co? Mam biegać po boisku i za każdym razem czyścic buty,bo wszedłem w gówno? ZERO RUCHÓW ZE STRONY MIASTA I ADMINISTRACJI,KOMPLETNY BRAK JAKICHKOLWIEK ZAKAZÓW! OSIEDLE PORĘBA-TOTALNE DNO.
Co do boiska- jak juz się buduje jakieś miejsce do gry w piłkę nożną,to nalezy to wykonać w sposób PRZYNAJMNIEJ DOKŁADNY. A nie dołek co 50cm stwarzający zagrożenie może nie zycia,ale napewno skręcenia kostki NIE WSPOMNE O SAMOCHODACH,które są zaparkowane tuż przy boisku i niestety stają się murkiem dla kopanych piłek-WIĘC DO SZANOWNYCH MIESZKAŃCÓW,KTÓRZY PARKUJĄ SWOJE CACKA TUŻ PRZY BOISKU-NIE PŁACZCIE JAK DZIECIAK KOPNIE PIŁECZKĄ W WASZE AUTKO,A ONO NIEFORTUNNIE ZOSTANIE USZKODZONE! WSZYSTKO DA SIĘ WYKLEPAĆ : )))
|
|
podaj numer telefonu , zadzwonimy i ci damy 500 pał !!! |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|