wynocha z Polski, za głupotę trzeba płacić.
|
|
I niby zaco?nic takiego niezrobił!ukraińcy to nasi bracia!Adamek
|
|
Prawidłowo. Ukrainiec, który obrażał Polskę, która mu pomogła, przekonał się jak działa państwo prawa, a nie bezhołowia, jak w jego kraju. Nie podoba się w Polsce, coś masz przeciwko? To do widzenia, pomoc nie jest przymusowa. Radź sobie na Ukrainie, głąbie.
|
|
U-kraina - państwo, które powstało na gorszym genotypie niż wczesna Australia - chłopak już urodził się z takimi genami i to nie jego wina, że ma zamiast mózgu wielki bałagan - tak jego jak i wielu jemu podobnych natura stworzyła - odpady naturalne z Rzeczpospolitej i z Rosji przez lata trafiały na stepy - "Poznacie ich po owocach". Żeby tylko z Lublinem nie było jak ze Lwowem, najedzie się tego tałatajstwa a później będą wykrzykiwać - Pamiętaj Lasze po Bystrzyce nasze.
|
|
Tatuaż na przedramieniu to znak pokoju?
|
|
Guest ty chyba masz bałagan we łbie trollu
|
|
Brawo. Zakaz wjazdu do Polski jeszcze w bonusie powinien dostać.
|
|
Jak sie mu u nas nie podoba to niech wraca do siebie i walczy w Donbasie.
|
|
U nas on niepotrzebny, a na Ukrainie i owszem. Niech tam walczy nie tylko przy pomocy gestów z tymi co może nie lubić.
|
|
Mój TVNie moje marzenie Tyś mi jest jeden na świecie
Ta telewizja jak eurowizja brodę ma i gra na flecie
Te trzy literki jak trzy cyfereki manipulują dziś nami
Lecz my Polacy mądrzy jesteśmy i w d...TVN mamy
|
|
Teraz jeszcze to ŚCIERWO usunąć z Polski, skoro on pisze "jebać Polaków", to nie ma tutaj czego szukać :) Won do Donbasu Ruskim buty pucować, banderowcu :)))
|
|
Słuszna decyzja
|
|
No cóż, rosyjskojęzyczny obywatel Ukrainy imieniem Władysław na rosyjskim portalu społecznościowym zamanifestował swoje, najdelikatniej rzecz ujmując, buractwo. I do tego jeszcze kompletną ignorancję, bo w Majdanku cierpiały i ginęły tysiące Ukraińców, z których najbardziej znanym jest bł. Emilian Kowcz (1884-1944), greckokatolicki proboszcz z Przemyślan...
|
|
W Polskim prawie nie ma czegoś takiego jak kara więzienia, jest kara pozbawienia wolności. Skazanych natomiast nie umieszcza się w więzieniu, a w zakładzie penitencjarnym. Myślę że szanujący się autor poczytnej gazety, powinien wiedzieć takie podstawowe rzeczy.
|
|
Ładny gest - ale proponuje mediom, które choć trochę szanują kraj w jakim mieszkamy by monitorować sprawę - jest wielce prawdopodobne że ta banderowska kreatura zostanie przyjęta do innej szkoły w naszym regionie - lobby banderowskie jest w naszym regionie nadzwyczaj silne i musimy się przeciwstawić tej faszystowskiej ideologi zarówno paragrafem jak i moralnie
|
|
Banderowska swołocz, na pohybel a nim.
|
|
Po co nam oni w kraju ? zdając testy na kartę polaka zabierają stypendia socjalne naszym uczniom/ studentom! maksymalna stawka wynosi prawie 700 zł. Polska nie dla uchodźców !
|
|
Brawo Pani Dyrektor. Tak powinny reagować wszystkie polskie instytucje w stosunku do banderowskiego pomiotu
|
|
D.W.także powinien trafić do prokuratury za publikacje tego zdjęcia w pełnej okazalosci.
|
|
może mi ktoś wyjaśni bo nie rozumię, po jaką cholerę polski rząd od lat promuję i tym samym wydaje ogromne pieniądze żeby sciągać z zagranicy w tym przypadku ukrainców do naszego regionu, opłacam im szkoły,życie,akademiki itp a naszym polskim studentom nie pomaga się nic a wręcz zmusza się polaków aby wyjeżdzały za granice i tam sie prokreowały a tu w związku z niżem demograficznym sciąga się różnych wynalazków,gdzie logika?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|