Warujesz dobrze przy temacie, trzepaczK0 z partackiej agencji pr. Ale wypadałoby coś wrzucić o "pisowskich trolach", nie uważasz? Psycho-jasiniak ma za ciebie odwalać robotę?Z tego, co widzę, to tylko ty warujesz i szczekasz, a jak momentalnie nałapiesz minusów, to kasujesz te swoje głupoty i wklejasz je ponownie.
|
|
Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.
|
|
Nie, to jest zapuszczony teren dobry może dla patoli, a nie park.Mam nadzieje, że miasto również zadba o to aby powstał park na Górkach Czechowskich!Przecież park na Górkach już jest. |
|
Zawsze P0wtarzam - drzewa, które sobie sP0K0jnie rosną same z siebie nie przedstawiają żadnej wartości dla eK0noma 700-lecia. Wartościowe są tylK0 takie, które P0dlegają wycinK0m (wartość opałowa) oraz nasadzane (ubogacanie K0ncesjonowanych firm "ogrodniczych" + P0mP0wanie "zielonego" PR-u). Dlatego m.in. temat prawidłowej pielęgnacji istniejącego drzewostanu w Dewelo-Sułtanacie to terra-inK0gnita.Monisia, ty jednak masz tak nasrane pod kopułą, że albo trzeba cię skierować na specjalistyczne badania psychiatryczne, albo zamknąć. Pieprzysz te swoje androny bez ładu i składu, obrażasz wszystkich wokół, lżysz demokratycznie wybrane władze Lublina, bezpodstawnie oskarżasz całą masę ludzi, a sam jesteś matołem, który siedzi na jakimś zasiłku, albo bierze kasę z którejś z licznych PiSowskich farm trolli. Dlatego właśnie trzeba PiS odsunąć od władzy, od publicznych pieniędzy, a najlepiej zdelegalizować za wszystkie bezeceństwa, jakie wyprawiacie, bo rozpieprzyliście gospodarkę, dzielicie ludzi, destabilizujecie nawet najmnniejsze struktury - po prostu niszczycie Polskę. A wszystko to z powodu waszych mizernych możliwości |
|
Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.Tak jest! potrzebujemy więcej parków i miejsc zielonych w Lublinie. |
|
ścierK0 tebewałowa - niedoczekanie wasze. Wsadźcie sobie wasze gotowe projekty dewelo-burackich 39 "akademiKÓw" i 60 paskudnych bloczydeł w doopę. Już za P0źno na geszeft 700-lecia, bo bańka na pseudo-apartamentach właśnie pęka. Pretensje do dewelo-kamerdynera, który nie uwinął się z zadaniem. Nabrał was na "rozwój" tak, jak i mieszkańców Dewelo-Gubernii.Monisia, ty jednak masz tak nasrane pod kopułą, że albo trzeba cię skierować na specjalistyczne badania psychiatryczne, albo zamknąć. Pieprzysz te swoje androny bez ładu i składu, obrażasz wszystkich wokół, lżysz demokratycznie wybrane władze Lublina, bezpodstawnie oskarżasz całą masę ludzi, a sam jesteś matołem, który siedzi na jakimś zasiłku, albo bierze kasę z którejś z licznych PiSowskich farm trolli. Dlatego właśnie trzeba PiS odsunąć od władzy, od publicznych pieniędzy, a najlepiej zdelegalizować za wszystkie bezeceństwa, jakie wyprawiacie, bo rozpieprzyliście gospodarkę, dzielicie ludzi, destabilizujecie nawet najmnniejsze struktury - po prostu niszczycie Polskę. A wszystko to z powodu waszych mizernych możliwości |
|
Kiedy miasto zajmię się w końcu na poważnie parkiem na Górkach? Miało być 75ha parku, a jak na razie jest jedynie kawałek ścieżki.
|
|
Nie, to jest zapuszczony teren dobry może dla patoli, a nie park.Może wam, po PiSowskiej stronie, taka wsamraśność pasuje, ale to są zwykłe chaszcze.Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.Park na Górkach już jest. |
|
Czy aby zadbano z góry, żeby nowe drzewka nie przesłoniły przypadkiem jakichś banerów z ogłoszeniami o wolnych lokalach/apartamentach? Bo jeśli nie to może je czekać ten sam los, który "przydarzył się" drzewom rosnącym przy Zana P0d biurowcem znanego dewelo-buraczka, tj. zostaną bezkarnie ogolone do samego pnia.Tak dobrze żarło - i zdechło....Smuteczek....Poszalał? Poświrował? Poświnił się? Zeszmacił? I starczy. No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy! I masowo klep od nowa te swoje kretyńskie popierdółki....Dawaj, dawaj!Jedziesz! |
|
Dokładnie. Chcemy ładnego parku na Górkach!Nie, to jest zapuszczony teren dobry może dla patoli, a nie park.Może wam, po PiSowskiej stronie, taka wsamraśność pasuje, ale to są zwykłe chaszcze.Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.Park na Górkach już jest. |
|
Przybędzie pod warunkiem, że te drzewa albo krzewy nie uschną.
|
|
Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.Park na Górkach już jest. |
|
Mam nadzieje, że miasto również zadba o to aby powstał park na Górkach Czechowskich!Przecież park na Górkach już jest. |
|
Zawsze P0wtarzam - drzewa, które sobie sP0K0jnie rosną same z siebie nie przedstawiają żadnej wartości dla eK0noma 700-lecia.Tak dobrze żarło - i zdechło....Smuteczek....Poszalał? Poświrował? Poświnił się? Zeszmacił? I starczy. No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy! I masowo klep od nowa te swoje kretyńskie popierdółki....Dawaj, dawaj!Jedziesz! |
|
Znowu lansik "eK0loga" z Jakubowic. WszystK0 fajnie, tyle tylK0, że zasadzą 100 (z czego 80 uschnie), a w tym samym czasie wychapią, albo wydadzą P0zwolenie na wychapanie na K0lejny 1000.Tak dobrze żarło - i zdechło....Smuteczek....Poszalał? Poświrował? Poświnił się? Zeszmacił? I starczy. No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy! I masowo klep od nowa te swoje kretyńskie popierdółki....Dawaj, dawaj!Jedziesz! |
|
Nie, to jest zapuszczony teren dobry może dla patoli, a nie park.Może wam, po PiSowskiej stronie, taka wsamraśność pasuje, ale to są zwykłe chaszcze.Niech miasto skupi się na budowie parku na Górkach, mam nadzieję, że tam również przybędzie drzew.Park na Górkach już jest. |
|
Zawsze P0wtarzam - drzewa, które sobie sP0K0jnie rosną same z siebie nie przedstawiają żadnej wartości dla eK0noma 700-lecia. Wartościowe są tylK0 takie, które P0dlegają wycinK0m (wartość opałowa) oraz nasadzane (ubogacanie K0ncesjonowanych firm "ogrodniczych" + P0mP0wanie "zielonego" PR-u). Dlatego m.in. temat prawidłowej pielęgnacji istniejącego drzewostanu w Dewelo-Sułtanacie to terra-inK0gnita.Monisia, ty jednak masz tak nasrane pod kopułą, że albo trzeba cię skierować na specjalistyczne badania psychiatryczne, albo zamknąć. Pieprzysz te swoje androny bez ładu i składu, obrażasz wszystkich wokół, lżysz demokratycznie wybrane władze Lublina, bezpodstawnie oskarżasz całą masę ludzi, a sam jesteś matołem, który siedzi na jakimś zasiłku, albo bierze kasę z którejś z licznych PiSowskich farm trolli. Dlatego właśnie trzeba PiS odsunąć od władzy, od publicznych pieniędzy, a najlepiej zdelegalizować za wszystkie bezeceństwa, jakie wyprawiacie, bo rozpieprzyliście gospodarkę, dzielicie ludzi, destabilizujecie nawet najmnniejsze struktury - po prostu niszczycie Polskę. A wszystko to z powodu waszych mizernych możliwości |
|
srome_K_, lepiej już nie filozofuj i ogranicz się do _K_lepania w łapki, bo tylK0 K0mpromitujesz waszą partacką agencję pr jeszcze bardziej.
|
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi(konto "stop propagandzie" to też Monisia).
|
|
Zajmij się liczeniem swoich dewelo-srebrniKÓw, srome_K_, vel memory. Ile jeszcze razy będziesz musiał klepnąć mi czerwoną łapkę, żeby uzbierać na wkład własny na mikro-kawalerkę? 100.000? P0myśl sobie, ile to "pracy" ... A ty przepijasz jeszcze te dewelo-srebrniki co weekend.
|
Strona 2 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|