Czyli po zmianach za przejazd do szwagra zapłacę 60 groszy więcej?! W tej kalkulacji nie uwzględniłem kosztów wdrożenia nowego systemu i obsługi kredytu finansującego tę „innowację". Straci budżet miasta i państwa poprzez osłabienie wpływów z akcyzy na napoje wyskokowe.
|
|
Sama idea może i dobra, ale jej wykonanie w Łysogrodzie oznaczać będzie jak zwykle złupienie "plebsu" i utrudnienie mu poruszania się po terytoriach dewelo-okuP0wanych.
|
|
To teraz wiem po co nam takie linie krajoznawcze jak 39 czy 42. A najlepsze zajazd na os. Widok... np. 26... Chore.
|
|
|
|
Straci budżet miasta i państwa poprzez osłabienie wpływów z akcyzy na napoje wyskokowe.Zmień lekarza. Lecz się na nogi |
|
A właśnie, jak będzie rozwiązany problem zmiany trasy np. z powodu awarii MPWiK czy LPEC? Czy spółki te będą nam oddawać za zwiększoną ilość przejechanych przystanków?
|
|
To teraz wiem po co nam takie linie krajoznawcze jak 39 czy 42. A najlepsze zajazd na os. Widok... np. 26... Chore.Sam jesteś chory to bardzo dobre rozwiązanie, jedyne połączenie osiedli Górki i Widok z UMCS i PSK4 i chwała miastu za to, powinno tam zajeżdżać jeszcze co najmniej 31. Poza tym - bo chyba jesteś słabno zorientowany w realiach ZTM - nie każdy kurs 26 zajeżdża na Widok, niestety.. |
|
Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
|
|
Sorry może się czepiam ale z tymi biletami to nie żadna rewolucja parę lat temu już były tzw bilety czasowe ale ponoć przestały być opłacalne (zakorkowane ulice)
|
|
takim osobistościom jak jaŁomatko jedynasta, buhahahahahahahahahahaha. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|