![]() |
I JAK ZWYKLE ANI GRAMA WODY W TYM ZABETONOWANYM MIEŚCIE PODJEDŹCIE DO WARSZAWY TAM WSZĘDZIE JEST CHOĆBY MAŁA FONTANNA KTÓRA DAJE OCHŁODĘ PRZY UPAŁACH INNE MIASTA MOGĄ TYLKO LUBLIN NIE ZOBACZCIE WĄWÓZ MIĘDZY LSM A CZUBAMI ORAZ TZW PARK JP2 W JEDNYM I DRUGIM ANI GRAMA WODY DOBRZE ŻE JESZCZE ZIELENI DO KOŃCA NIE WYBETONOWALI SZKODA GADAĆ
|
![]() |
A nie mówiłem? :):) Najlepszy interes to papiery: rąk się nie brudzi, szelest kartek i pieniędzy jest miły dla wszystkich zainteresowanych uszów, a że nic z tego nie wyniknie...? Obietnice zobowiązują tylko tych, którzy w nie wierzą, prawda?
|
![]() |
A nie mówiłem? :):) Najlepszy interes to papiery: rąk się nie brudzi, szelest kartek i pieniędzy jest miły dla wszystkich zainteresowanych uszów, a że nic z tego nie wyniknie...? Obietnice zobowiązują tylko tych, którzy w nie wierzą, prawda?"... dla wszystkich zainteresowanych uszów ..." "Uszów"? Ale "niegramotny"... Wciąż sadzi te błędy - językowe i myślne. |
![]() |
Czyżby nastąpił spadek zainteresowania dewelocfaniaków zabudową skwerów? Może lokalizacje nie przypadły im do gustu ...
|
![]() |
Ale jaja! Ale jaja! "Błędy myślne" :):):)A nie mówiłem? :):) Najlepszy interes to papiery: rąk się nie brudzi, szelest kartek i pieniędzy jest miły dla wszystkich zainteresowanych uszów, a że nic z tego nie wyniknie...? Obietnice zobowiązują tylko tych, którzy w nie wierzą, prawda?"... dla wszystkich zainteresowanych uszów ..." "Uszów"? Ale "niegramotny"... Wciąż sadzi te błędy - językowe i myślne. |
![]() |
I JAK ZWYKLE ANI GRAMA WODY W TYM ZABETONOWANYM MIEŚCIE PODJEDŹCIE DO WARSZAWY TAM WSZĘDZIE JEST CHOĆBY MAŁA FONTANNA KTÓRA DAJE OCHŁODĘ PRZY UPAŁACH INNE MIASTA MOGĄ TYLKO LUBLIN NIE ZOBACZCIE WĄWÓZ MIĘDZY LSM A CZUBAMI ORAZ TZW PARK JP2 W JEDNYM I DRUGIM ANI GRAMA WODY DOBRZE ŻE JESZCZE ZIELENI DO KOŃCA NIE WYBETONOWALI SZKODA GADAĆW Warszawie drzewa wyrastają z betonu. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|