![]() |
NIE DLA UCHODZCÓW W NASZYM KRAJU! Przestańcie pisać takie brednie!
|
![]() |
Zacznijmy od tego, że Polska jako taka nie ma nic do spraw Afganistanu. Wysyłaliśmy tam wojska, aby przymilać się władzom USA i licząc na bliżej nieokreśloną ich życzliwość (nawet taki p. Michalkiewicz wielokrotnie pisał, żeby od razu domagać się od Amerykanów zobowiązań, co nam dadzą w zamian). Teraz niech się uchodźcami zajmą raczej Amerykanie - z kraju o tradycjach "imigracji" i ci, którzy rozpoczęli walki Zachodu z tamtejszymi skrajnościami muzułmańskimi.
|
![]() |
... ile wynosi stawka dzienna dla Chorego POLAKA szpitalu????
|
![]() |
....3,1415epszona lewacka propaganda.
|
![]() |
A gdzie możemy złożyć się dla nich na bilety powrotne? Zresztą nie rozumiem czemu nie uciekają do watykanu, tam jest główna siedziba ludzi co nauczają o miłości i dzieleniu się z biednymi, to może pokażą jak wygląda to w praktyce ?
|
![]() |
Pani lewaczko proszę pomagać za swoje. Wtedy pomoc jest najlepsza a nie za cudze.
|
![]() |
Człowieczeństwo, a "człowieczeństwo" to dwie ekstremalne skrajności! Nie jestem osobą religijną i może dlatego >głodnego nakarm, a spragnionego napój< traktuję z najwyższą powagą! Ta krótka fraza nie nosi dla mnie znamion bezrefleksyjnego sloganu ale właśnie przekazu o pojmowaniu człowieczeństwie!
|
![]() |
Człowieczeństwo, a "człowieczeństwo" to dwie ekstremalne skrajności! Nie jestem osobą religijną i może dlatego >głodnego nakarm, a spragnionego napój< traktuję z najwyższą powagą! Ta krótka fraza nie nosi dla mnie znamion bezrefleksyjnego sloganu ale właśnie przekazu o pojmowaniu człowieczeństwie!„Gdyby gospodarz wiedział, o której porze nocy złodziej ma przyjść, na pewno by czuwał i nie pozwoliłby włamać się do swego domu”.... oby GOSPODARZ CZUWAŁ.... |
![]() |
Od tej katolickiej miłości bliźniego wylewającej się na tym forum aż rzygać się chce. A potem pędźcie do pierwszych ławek w kościele, żeby pokazać jacy to jesteście bogobojni i wypełniacie przykazania. Pieprzeni hipokryci. Na szczęście wpisałem się z tej sekty oszustów naciągaczy i pedofilów i moje córki nie będą indoktrynowane tą hipokryzją.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|