![]() |
Czy ktoś wie ile zarabia (netto) nauczyciel mianowany z 39 letnim stażem pracy w Lublinie?
|
![]() |
Przecież ci panowie z transparentem już parę lat temu mogli przejść na emeryturę. Ale działacze tak mają: okupują etaty aż usadowią na nich swoje dzieci. Bo w oświacie jak w urzędach i polityce: dziedziczenie posad.
|
![]() |
Nauczyciele to kolejni po górnikach wiecznie niezadowoleni. ZNP komuszy związek jątrzy ale wasz zwolennik Komorowski dawał dobre rady - weź kredyt nauczycielu albo zmień pracę.
|
![]() |
Nigdzie się nie wybieram, popieram likwidację gimnazjów
|
![]() |
A za Donia mieli wynagrodzenia dobre, dopiero Kacor łobuz dał nauczycielom jałmużnę
|
![]() |
Miejsce nauczycieli jest w szkole a nie na ulicy... potem będą domagać się dniówki, która im się nie będzie należała. Przypomnę tylko, że większość tego towarzystwa była również przeciwna powstawaniu gimnazjów
|
![]() |
Protestujący zapomnieli, że "nauczyciel" to kiedyś brzmiało dumnie!
|
![]() |
A co to za tendencyjny artykuł - niby przez kogo jesteście zastraszani ??? tez jestem nauczycielką i nic takiego nie odczułam! Jestem za likwidacją a ZNP niech się rozwiąże bo tylko mąci a nic konkretnego nie robią.
|
![]() |
"Domagamy się wynagrodzenia, a nie jałmużny"- najpierw należałoby ujawnić ile ta "jałmużna "wynosi. Dlaczego tych protestów nie urządzacie w sobotę?. Gdzie jest obrońca demokracji- kod?. Przez te strajki nauczycieli zagrożona jest moja demokracja. Zmuszają mnie do brania urlopu, wolnego, a ja mam zaplanowany na inny termin. Nie chcą być w przedszkolu, szkole z dziećmi. Widzę tutaj zagrożenie bezpieczeństwa dzieci. Pokazują, że w tej grze politycznej oni są najważniejsi- dzieci się nie liczą. Przypomnę wszystkim światłym, że wasza wolność, demokracja kończy się tam, gdzie zaczyna się moja. Czy dla waszych POlitycznych protestów należy zamknąć zakłady pracy?. Jesteście jak widać żałośni, zmanipulowani. Kod-owcy do protestu - przeciwko łamaniu naszych swobód, narzucaniu woli mniejszości, szantażowaniu, szafowaniu bezpieczeństwem dzieci.
|
![]() |
DLACZEGO LEWACKI ZNP ZASTRASZA NAUCZYCIELI, KTÓRZY NIE CHCĄ UCZESTNICZYĆ W CHUCPIE?
|
![]() |
a dzieciaki patrzą i oceniają
|
![]() |
Ile godzin rocznie pracujesz i ile rocznie zarabiasz strajkujący nauczycielu?
|
![]() |
znp głodowo strajkowało przeciwko gimnazjom, teraz znowu jątrzy przeciwko reformom i podpina to do eskalacji prymitywnych żądań o podwyżki - relikt PRL?
|
![]() |
Dobra fotka- połowa tych protestujący nie jest nauczycielami, pewnie są na jakichś emeryturach. Spędy to ich ulubione zajęcie.
|
![]() |
" - postulaty Związku Nauczycielstwa Polskiego to jedynie pretekst, a tak naprawdę strajk wymierzony jest przeciwko rządowi i szefowej Ministerstwa Edukacji Narodowej, Annie Zalewskiej" - Posłanka Nowoczesnej pani Madera - Schmidt w rozmowie z RMF FM chyba niechcący zdekonspirowała zorganizowany przez lewacke ZNP protest nauczycieli
|
![]() |
Strajkujący nauczyciele popełniają poważny błąd. Wypaczają sens pojęcia nauczyciel.
|
![]() |
Dlaczego organizatorzy strajku ZASTRASZAJĄ nauczycieli, którzy CHCĄ NORMALNIE PRACOWAĆ Z DZIECIAKAMI?
|
![]() |
O co ten strajk? O to ze konczy się czas malowania paznokci na lekcjach i wyzywania dzieci od głąbów a czas wziąść się do roboty
|
![]() |
ZNP Związek Nierobów Polskich :D
|
![]() |
Nic w piątek nie będzie większość szkół pracuje noemslnie
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|