Użytkownik niezarejestrowany napisał:Niech się przebranżowią na florystki. Chętnych nie brakuje do tej pracy bo w ostatnich latach obowiązków ubyło i była podwyżka . Pani nauczyciel która tylko sprawdza ćwiczenia nie jest żadnym autorytetem w tym zawodzie i bez problemu można ja zastąpić nowym pracownikiem, który ma świeższą wiedzę i umie obsługiwać komputer.- czego ci ubyło w obowiązkach nauczycieli? u mnie szkoleń i papierów tyle, że w żadna instytucja urzędowa nie tworzy. A podwyżki to kiedy ostatnio nauczyciele dostali? Pewnie masz dokładne dane, to się podziel. Ja pamiętam parę lat temu jakieś 30 zł przybyło...
![]() |
|
![]() |
Zastraszani to są teraz ci, którzy nie dali się oszukać znpowskim prowokatorom.
|
![]() |
Czy chciałbyś oglądać w teatrze ten sam przeciętny spektakl i tych samych średnich aktorów przez 4 lata codziennie?
Kiedyś ojciec śmiał się z większości nauczycieli. Jak ktoś nie posiadł fachu, to szedł do polityki albo na nauczyciela. I to jest 100% racja. Szabloniki, gotowce, te same kartkóweczki i sprawdzianiki - prawie ten sam zakres klepany na okrągło. Edukacja? Niestety nie.
|
Strona 5 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|