Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

W tych dzielnicach Lublina jeszcze nie dzielimy śmieci na pięć pojemników. Do sylwestra

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 8 sierpnia 2018 r. o 14:59 Powrót do artykułu
Co z zsypami w blokach? W jaki sposób UM zamierza kontrolować kto w danym bloku segreguje a kto nie?
Odpowiedz
Zsypy mają być zlikwidowane
Odpowiedz
Nie segregujemy i segregować nie będziemy, jeśli ktoś sądzi że ludzie w blokach, w często małych kuchniach będą trzymać 4 czy 5 pojemników na śmiecie to chyba upadł na głowę.
Odpowiedz
Mam pół mieszkania zawalić koszami na śmieci? Płacę i dość sporo, niech więc segreguje ten, kto zgarnia moją kasę! Tyle. A jak zlikwidują ssypy, będę wyrzucać przez okno!!!!!
Odpowiedz
Ja segreguje, w makym pokoju zainstalowalem segregownie. Troche smierdzi i corka w kuchni śpi ale czego sie nie robi dla ochrony srodowiska. Szkoda tylko ze smieciarka wszystko na kupe miesza i wywala razem.
Odpowiedz
A niedługo będzie 8 pojemników, a co. Ta zasrrrana Unia powinna zostać zmuszona do przebudowy altan śmietnikowych !!!! Problem jeden: na czyj to odbędzie się koszt, jak nie nasz? Pieprrzone unijne urzędasy potrafią nam tylko zatruwać życie i nas okradać.
Odpowiedz
Następny etap za kilka lat: każdy mieszkaniec raz na tydzień będzie musiał osobiście pojechac na wysypisko śmieci ze swoimi śmieciami i na miejscu elegancko poskładać wszystko na kilka kupek
Odpowiedz
WsPÓłczuję. Zunio zajęty przygotowaniami do przedwyborczej lanserki POłoży na ten temat lagę, przez co miasto wkrótce utonie w śmieciach.
Odpowiedz
W ulotce od Pana Prezydenta, "Nowe zasady" stoi napisane że "odbiorca nieczystości " ma "Dostarczyć POjemniki" (nie worki a pojemniki) dostosowane do nowych zasad, mieszkam na Czechowie w domku jednorodzinnym od 1 lipca nie dostałem pojemników, to nie segreguję smieci, poza oczywiście dotychczasowa formą, a KOm EKO dostarcza białe worki i zielone po staremu. MOże przewidują, że Prezydent obecny, a na pewno Radni, przegrają wybory i mają ich w głębokim poważaniu? Ale to dobrze, bo to jest straszna głupota, aby dom zawalić różnymi pojemnikami.
Odpowiedz
Podobno mają się zmienić też kible. W zależności od konsystencji, kupy będą spuszczane do różnych rur. W tym celu każdy mieszkaniec będzie zobowiązany do zamontowania sobie dodatkowych odpływów.
Odpowiedz
Trzeba zbojkotowac segregowanie jak podniosą za to ceny to chociaż będzie wiadomo za co się płaci, a nie jak teraz za segregacji mają być wyższe ceny.
Odpowiedz
Faktycznie co z zsypami ja z 11 piętra będę biegać że śmieciami do pojemników to jest paranoja
Odpowiedz
Nikt zsypów nie zlikwiduje. Gazety takie ploty wypuszczą a ludzie wierzą naiwniaki. Co miasto ma do administracji osiedla ???
Odpowiedz
Zsypy w blokach będą zaspawane. Część osiedli już to zrobiła, następne czekają w kolejce.
Odpowiedz
a kto mi zapłaci za segregowanie śmieci? na przesegregowanych śmieciach firma odbierająca zarabia i to całkiem nieźle. dlaczego nie zmniejszono ceny za odbiór śmieci? czyżby nowa forma czynu społecznego?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...