Jak nie chcieli? Co nie chcieli? Przecież pisałem już dawno, że interesują mnie bilety, na których murzyn całuje żydowskie dziecko!
|
|
Jak nie chcieli? Co nie chcieli? Przecież pisałem już dawno, że interesują mnie bilety, na których murzyn całuje żydowskie dziecko!
|
|
odkupic bilety? przeciez mieli chu**je je zniszczyc ?
|
|
Kibicem motoru nie moze byc zyd lub murzyn? Krzysztof Żuk przestraszył się nazistów!
|
|
Ile jeszcze będzie o tych biletach. Zniszczyć, a kosztami druku obciążyć p. Pietrasiewicza.
|
|
tylko w LBN odstawia się takie szopy z biletami, ja nawet nie zauwazyłam że coś jest na tych biletach...
naprawdę na świecie jest wiele wazniejszych problemów niz jakies rysunki na biletach!
|
|
(...)
Ostatnio edytowany 8 grudnia 2012 r. o 11:01
|
|
Zamiast prosić o 2 normalne i 1 ulgowy, wystarczy powiedzieć : 2 żydów i jednego murzyna poproszę.
|
|
Kibice motoru odstawili te szopki z biletami bo bali się że oficjalnie wyjdzie na jaw ilu jest wśród nich homoseksualistów. Dlatego te marsze i protesty.
|
|
Niedługo zaczną drukować bilety z pedofilami na marszach równości - fuj!
|
|
Np. czule obejmujących się dwóch marjanów |
|
No właśnie, czy to nie obrzydliwe, że pedofile chodzą sobie na tych marszach i całują się z dziećmi? I to jeszcze za przyzwoleniem polityków. I jeszcze bilety z nimi drukują a na bilecie żydwoskie dziecko i murzyński pedofil! Fuj! |
|
Proponuję bilety ze swastyką podpisane " jedyna i słuszna ideologia kibiców motoru" |
|
NIE RÓBCIE Z LUBLINA POŚMIEWISKA ! . ZTM wyprodukował bilety uznane przez Klub MOTOR i Lu blinian za OBELŻYWE ! . Decyzja była wycofania biletów obelżywych a NIE HANDLOWANIE NIMI !!!. Jeżeli kontrowersyjna i niepotrzebna Lublinowi "firma ZTM" nie zniszczy tych obelżywych biletów tylko będzie tymi biletami handlować to... ZARZĄD MOTOR LUBLIN SA WYTOCZY PROCES SĄDOWY "ZTM" I W RAMACH ODSZKODOWANIA BĘDZIE WNOSIĆ SUME RÓWNOWARTOŚCI NOWEGO STADIONU PIŁKARSKIE GO NA TERENIE MIASTA LUBLINA !. Zydzi z Ursynowa mogą sobie żydowski biuletyn wydawać !.
|
|
RACJA,nie dość im wyborczej ???? |
|
jebnij sie w czerep |
|
starozakonni zwąchali ineres na gojach, papier przeznaczony już tylko do pupy, dostać za darmo i opylić z zyskiem , to lubimy,nie?
|
|
Nie jest winą wszystkich warszawiaków, że gronkowiec-walec gnębiła żydów i murzynów, a teraz chce za swoje grzechy odkupienia (biletów). Ja nikogo nie krzywdzę i nie życzę sobie aby ktoś występował w moim imieniu.
|
|
Żydzi uważają inne nacje za gorsze, stworzone po to by im służyły. Napisane jest to w ich świętych księgach i w genach. Nie rozumiem dlaczego mamy ich tolerować? Dlaczego mamy tolerować izraelski terroryzm w Palestynie?
|
|
Kiedyś żyd Hitler za jednego zabitego szwaba kazał zabijać stu innych,to samo robi teraz żyd z Palestyńczykami, za jednego żyda musi zginąć stu obywateli Palestyny ,a ogłupiały świat się temu przygląda ze stoickim spokojem. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|