Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...
|
|
Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...Wzięli przykład z innego samorządu, samorządu Lublina, który w ciągu dekady zwiększył zatrudnienie o niemal połowę?! Sprawdź ilość etatów w " ratuszu " na dzień 28.12.2010 i porównaj z tym na dzisiaj, czyli na dzień 28.12.2020. Później zrób to samo w samorządzie województwa. Obie instytucje działają od lewa do prawa jak wahadło, które w przypadku " ratusza " przekroczyło Rubikon bezpieczeństwa finansowego i... ekologicznego. |
|
"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?
|
|
Jest jedna kwestia - w dziągu dekady, a szczególnie w jej drugiej połowie, na samorządy zrzucono masę obowiązków - właśnie na gminy, urzędy miast, czy starostwa.Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...Wzięli przykład z innego samorządu, samorządu Lublina, który w ciągu dekady zwiększył zatrudnienie o niemal połowę?! Sprawdź ilość etatów w " ratuszu " na dzień 28.12.2010 i porównaj z tym na dzisiaj, czyli na dzień 28.12.2020. Później zrób to samo w samorządzie województwa. Obie instytucje działają od lewa do prawa jak wahadło, które w przypadku " ratusza " przekroczyło Rubikon bezpieczeństwa finansowego i... ekologicznego. |
|
"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Odezwał się ratuszowy dewelotroll. Ależ ty człowieku musisz mieć smutne życie. W Wigilię kiedy wszyscy spędzali czas na kolacji z rodziną ty siedziałeś przed komputerem lub smartfonem i minusowałeś. W drugi dzień świąt zamiast odpoczywać ty sypałeś swoimi durnymi komentarzami. Jesteś załosnym człowieczkiem życiowym nieudacznikiem skoro wykonujesz taką pracę. |
|
Monisia, chłopie... nie kompromituj się."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Odezwał się ratuszowy dewelotroll. Ależ ty człowieku musisz mieć smutne życie. W Wigilię kiedy wszyscy spędzali czas na kolacji z rodziną ty siedziałeś przed komputerem lub smartfonem i minusowałeś. W drugi dzień świąt zamiast odpoczywać ty sypałeś swoimi durnymi komentarzami. Jesteś załosnym człowieczkiem życiowym nieudacznikiem skoro wykonujesz taką pracę. |
|
Serio? Czy to faktycznie jest potrzebne?
|
|
Przyznaję, że mi również zabrakło w tej śmiesznej urojonej historyjce, krótkiego info: "To napisałem ja pisowski troll, kronikidewelorozwoju aka Monisia aka seX_P0_D_ewelopersku na kolejnym świeżo założonym fake'owym koncie."Monisia, chłopie... nie kompromituj się."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Odezwał się ratuszowy dewelotroll. Ależ ty człowieku musisz mieć smutne życie. W Wigilię kiedy wszyscy spędzali czas na kolacji z rodziną ty siedziałeś przed komputerem lub smartfonem i minusowałeś. W drugi dzień świąt zamiast odpoczywać ty sypałeś swoimi durnymi komentarzami. Jesteś załosnym człowieczkiem życiowym nieudacznikiem skoro wykonujesz taką pracę. |
|
Urojenia to masz w tym swoim pustym łbie.Przyznaję, że mi również zabrakło w tej śmiesznej urojonej historyjce, krótkiego info: "To napisałem ja pisowski troll, kronikidewelorozwoju aka Monisia aka seX_P0_D_ewelopersku na kolejnym świeżo założonym fake'owym koncie."Monisia, chłopie... nie kompromituj się."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Odezwał się ratuszowy dewelotroll. Ależ ty człowieku musisz mieć smutne życie. W Wigilię kiedy wszyscy spędzali czas na kolacji z rodziną ty siedziałeś przed komputerem lub smartfonem i minusowałeś. W drugi dzień świąt zamiast odpoczywać ty sypałeś swoimi durnymi komentarzami. Jesteś załosnym człowieczkiem życiowym nieudacznikiem skoro wykonujesz taką pracę. |
|
"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
Jak żona, czy inna towarzyszka życia zrzuca na ciebie choćby tylko część obowiązków, to bierzesz sobie drugą, albo trzecią i czwartą? W każdej administracji jest jeden i ten sam problem — nomenklatura partyjna, którą trzeba gdzieś upchać, bo inaczej samemu przyjdzie pójść tam, gdzie wydajność i zaangażowanie jest kilkukrotnie większe i nikt nie wrzuca do kosza korespondencji od " klientów " , którymi w warunkach administracji za przeproszeniem publicznej są obywatele kraju, regionów, województw, powiatów, miast, gmin, wsi i sołectw.Jest jedna kwestia - w dziągu dekady, a szczególnie w jej drugiej połowie, na samorządy zrzucono masę obowiązków - właśnie na gminy, urzędy miast, czy starostwa.Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...Wzięli przykład z innego samorządu, samorządu Lublina, który w ciągu dekady zwiększył zatrudnienie o niemal połowę?! Sprawdź ilość etatów w " ratuszu " na dzień 28.12.2010 i porównaj z tym na dzisiaj, czyli na dzień 28.12.2020. Później zrób to samo w samorządzie województwa. Obie instytucje działają od lewa do prawa jak wahadło, które w przypadku " ratusza " przekroczyło Rubikon bezpieczeństwa finansowego i... ekologicznego. |
|
Czyżbyś właśnie przyznał, że administracja zlewa petentów?Jak żona, czy inna towarzyszka życia zrzuca na ciebie choćby tylko część obowiązków, to bierzesz sobie drugą, albo trzecią i czwartą? W każdej administracji jest jeden i ten sam problem — nomenklatura partyjna, którą trzeba gdzieś upchać, bo inaczej samemu przyjdzie pójść tam, gdzie wydajność i zaangażowanie jest kilkukrotnie większe i nikt nie wrzuca do kosza korespondencji od " klientów " , którymi w warunkach administracji za przeproszeniem publicznej są obywatele kraju, regionów, województw, powiatów, miast, gmin, wsi i sołectw.Jest jedna kwestia - w dziągu dekady, a szczególnie w jej drugiej połowie, na samorządy zrzucono masę obowiązków - właśnie na gminy, urzędy miast, czy starostwa.Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...Wzięli przykład z innego samorządu, samorządu Lublina, który w ciągu dekady zwiększył zatrudnienie o niemal połowę?! Sprawdź ilość etatów w " ratuszu " na dzień 28.12.2010 i porównaj z tym na dzisiaj, czyli na dzień 28.12.2020. Później zrób to samo w samorządzie województwa. Obie instytucje działają od lewa do prawa jak wahadło, które w przypadku " ratusza " przekroczyło Rubikon bezpieczeństwa finansowego i... ekologicznego. |
|
Wincyj kont zakładaj Monisia, wincyj kont. Te wszystkie nowe konta na DW zakładasz dla przyszłych urzędników z nowej instytucji? Wiadomo, że bardziej pożyteczne od dłubania w nosie i układania pasjansa na służbowym laptopie, będzie włączenie się do walki na internetowym froncie, gdzie poprzez wychwalanie marszałka i atakowanie Żuka, nowy urzędnik będzie mógł zapracować na premię na koniec roku. Marszałek ma gest i docenia każdego wiernego, nawet jeśli poza tym jest bierny i mierny.
|
|
A kim ty jesteś? Kolejnym założonym fake'owym kontem i niczym więcej.To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
To taki towarzysz szmaciak, który z miłości do partii i jej wodzów gotów jest na każde, nawet najgorsze świństwo wobec bliźnich. Normalny człowiek tylko raz poproszony, by się nie spoufalał i zaniechał ataków ad personam, uwzględnia to. Ten, jak zdarta płyta używa technik uznanych w całym świecie za manipulacyjne i zarezerwowane dla funkcjonariuszy służ specjalnych z czasów PRL.To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
Ja tego nigdy nie kryłem, a wręcz przeciwnie — wielokrotnie pokazywałem przykłady, które mogą być tylko i wyłącznie skutkiem nadmiaru zatrudnienia i braku szacunku do tych, którzy współutrzymują ich stanowiska pracy. Chociaż nie powiem, pamiętam czasy, w których na ten przykład biuro prawne " ratusza " liczyło tylko dwie osoby, co przekładało się na szybsze załatwianie spraw i mniejszy dyskomfort mieszkańców, niż teraz, kiedy w wyniku " nowych obowiązków " jest ich w tym samym urzędzie 12 razy więcej.Czyżbyś właśnie przyznał, że administracja zlewa petentów?Jak żona, czy inna towarzyszka życia zrzuca na ciebie choćby tylko część obowiązków, to bierzesz sobie drugą, albo trzecią i czwartą? W każdej administracji jest jeden i ten sam problem — nomenklatura partyjna, którą trzeba gdzieś upchać, bo inaczej samemu przyjdzie pójść tam, gdzie wydajność i zaangażowanie jest kilkukrotnie większe i nikt nie wrzuca do kosza korespondencji od " klientów " , którymi w warunkach administracji za przeproszeniem publicznej są obywatele kraju, regionów, województw, powiatów, miast, gmin, wsi i sołectw.Jest jedna kwestia - w dziągu dekady, a szczególnie w jej drugiej połowie, na samorządy zrzucono masę obowiązków - właśnie na gminy, urzędy miast, czy starostwa.Więcej etatów dla pieszczoszków dojnej zmiany, taniego państwa. Więcej płatnych trolli...Wzięli przykład z innego samorządu, samorządu Lublina, który w ciągu dekady zwiększył zatrudnienie o niemal połowę?! Sprawdź ilość etatów w " ratuszu " na dzień 28.12.2010 i porównaj z tym na dzisiaj, czyli na dzień 28.12.2020. Później zrób to samo w samorządzie województwa. Obie instytucje działają od lewa do prawa jak wahadło, które w przypadku " ratusza " przekroczyło Rubikon bezpieczeństwa finansowego i... ekologicznego. |
|
Raczej z miłosci do pieniędzy (a raczej potrzeby) a nie partii. To jest jakiś dewelotroll zatrudniony przez lubelski układ dewelopersko-ratuszowo-urzędniczy.To taki towarzysz szmaciak, który z miłości do partii i jej wodzów gotów jest na każde, nawet najgorsze świństwo wobec bliźnich. Normalny człowiek tylko raz poproszony, by się nie spoufalał i zaniechał ataków ad personam, uwzględnia to. Ten, jak zdarta płyta używa technik uznanych w całym świecie za manipulacyjne i zarezerwowane dla funkcjonariuszy służ specjalnych z czasów PRL.To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
A ty kim jestes? Skoro ratuszowy dewelotroll pozakładał sobie setki lewych kont i Dziennik Wschodni na to nie reaguje to dlaczego mam nie zakładać nowych kont? Stosuję tylko metodę dewetrolla.A kim ty jesteś? Kolejnym założonym fake'owym kontem i niczym więcej.To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
|
Andrzej, ale ja ciebie wcale nie prosiłem o to, żebyś się wszystkim przedstawił w kilku zdaniach. Ale doceniam gest, doceniam. I zgadzam się ze wszystkim co o sobie napisałeś w całej rozciągłości. Tęsknisz za komuną i to jest zrozumiałe. Gdyby dalej trwała, robiłbyś błyskotliwą karierę jako kolejny TW a tak musisz klepać bidę nagrywając msze święte i odloty bocianów.To taki towarzysz szmaciak, który z miłości do partii i jej wodzów gotów jest na każde, nawet najgorsze świństwo wobec bliźnich. Normalny człowiek tylko raz poproszony, by się nie spoufalał i zaniechał ataków ad personam, uwzględnia to. Ten, jak zdarta płyta używa technik uznanych w całym świecie za manipulacyjne i zarezerwowane dla funkcjonariuszy służ specjalnych z czasów PRL.To zwykły ratuszowy dewelotroll, którego zadaniem jest wklejanie komentarzy, minusowanie i wyzywanie wszystkich od pisowców. Trollerska menda nawet wieczorem w Wigilię sypała minusami."Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?[/quote] Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych .[/quote] [quote][quote]"Bezpartyjny" Andrzej, lokalny pisowski propagandzista i troll internetowy, największy psychofan prezydenta Żuka, postanowił chwilowo wyjść z roli "bezpartyjnego" i przybył z odsieczą pisowskiemu marszałkowi. Andrzej a w Ameryce murzynów biją, wiedziałeś o tym?Dla ciebie pan — niereformowany towarzyszu partyjny. Moją sprawą jest, kto moim idolem, a kto nie. Wiem, że w takich głowach jak twoja nie mieści się możliwość bycia niezależnym, co nadal jest tylko i wyłącznie twoim problemem, a nie moim. Z innymi nacjami, to lepiej uważaj, bo znajdzie się jakiś tobie podobny narwaniec i będziesz mieć problemy z publicznym szerzeniem nienawiści na tle rasowym. Bywaj zdrów, bo ideologia partyjna zrobiła z ciebie cyberanalfabetę , który co prawda umie pisać, ale z czytaniem, to dużo większy problem, czego raczej na pewno nie zastąpi umiejętność antydatowania plików danych . |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|