![]() |
A co ty tu widzisz śliskiego Pisiorku? Jest działka, jest właściciel i jest plan sprzed 15 lat który wskazuje ten teren pod zabudowę. Z czym masz problem?
|
![]() |
Coś wam poradzę, dewelocwaniaczki. Zamiast projektować kolejne, coraz wyższe akademiki, posiejcie tam kartofle - będziecie mieli czym wyżywić rodzinę, kiedy w końcu dotrze do waszych pazernych łepetyn, że w Kozim Grodzie nie znajdziecie już żadnych amatorów na wasze mieszkaniopodobne wyroby. Dewelorozwój skończył się w marcu 2020 i już nie wróci.
|
![]() |
Do tej pory śmiałem się z tych wszystkich teorii spiskowych dotyczących dewelopera z magicznymi trzema literkami. Ale ten jeden przypadek mnie zaciekawił. Mam na tym osiedlu kilku znajomych i wszyscy podkreślali, że mają niską 4 kondygnacyjną zabudowę, bo lotnisko, bo strefa podejścia itd. Podawali to jako plus, że nie można wybudować więcej niż tyle kondygnacji. To dlaczego trzy literki będą mogły? O co tu chodzi?
Swoją drogą ostro idą zmiany planów, pomimo epidemii koronawirusa
|
![]() |
Masz kolegów deweloperów którym nie pozwolono na budowę wyższych bloków? Nie za bardzo rozumiem twój wpis. Druga sprawa, co ma strefa podejścia wspólnego z tym osiedlem skoro pas startowy jest usytuowany tak na oko około kilometra na północ od niego? Sądzisz, że planują postawić 8-piętrowe budynki, żeby zatrzymywały się na nich samoloty? :)
|
![]() |
Nie wiem sama, co myśleć. Niedawno była mowa o tym, że nasze miasta ma mieszkań nadmiar, a teraz mają powstać nowe. I skoro jest tak, jak tutaj się pisze, czyli że jeden deweloper nie mógł budować, a drugi może, to to nie brzmi za ciekawie. Coś na pewno się za tym kryje. ***s://projektowanie-wnetrz-online.pl/projektowanie-wnetrz-olsztyn/
|
![]() |
Nie wiem sama, co myśleć. Niedawno była mowa o tym, że nasze miasta ma mieszkań nadmiar, a teraz mają powstać nowe. I skoro jest tak, jak tutaj się pisze, czyli że jeden deweloper nie mógł budować, a drugi może, to to nie brzmi za ciekawie. Coś na pewno się za tym kryje. ***s://projektowanie-wnetrz-online.pl/projektowanie-wnetrz-olsztyn/Gdzie była mowa o nadmiarze mieszkań? Chyba tylko na forach opanowanych przez "dewelokrytykantów", ewentualnie w TVPiS. Czy naprawdę myślisz, że deweloperzy budowaliby kolejne bloki nie wiedząc, że sprzedadzą ten towar? Od dziesiątków lat w Polsce mieszkań brakuje. |
![]() |
Coś wam poradzę, dewelocwaniaczki. Zamiast projektować kolejne, coraz wyższe akademiki, posiejcie tam kartofle - będziecie mieli czym wyżywić rodzinę, kiedy w końcu dotrze do waszych pazernych łepetyn, że w Kozim Grodzie nie znajdziecie już żadnych amatorów na wasze mieszkaniopodobne wyroby. Dewelorozwój skończył się w marcu 2020 i już nie wróci.CZŁENIU SKĄD TY SIĘ URWAŁEŚ?! SIEDZI CEBULAK I PROWADZI POD KAŻDYM ARTYKUŁEM JAKĄŚ ŚMIESZNĄ KRUCJATĘ ANTYDEWELOPERSKĄ JAKBY MU KTOŚ ZA TO PŁACIŁ |
![]() |
Masz kolegów deweloperów którym nie pozwolono na budowę wyższych bloków? Nie za bardzo rozumiem twój wpis. Druga sprawa, co ma strefa podejścia wspólnego z tym osiedlem skoro pas startowy jest usytuowany tak na oko około kilometra na północ od niego? Sądzisz, że planują postawić 8-piętrowe budynki, żeby zatrzymywały się na nich samoloty? :)Nie. Zastanawia mnie jak to w końcu jest z tymi terenami. Czy te 4 kondygnacje faktycznie obowiązują na tym terenie, czy to efekt starego planu. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|