Chyba pora na protesty nasza spółdzielnia przysłała nam na koniec roku podwyżki w kwocie 150 zł co po nowym roku da ok 900 zł czynszu co miesiąc
|
|
LUDZIE NAJWYŻSZY CZAS PROTESTOWAĆ
|
|
Brzmi jak niezła potrawa... ale to o wiele mniej smaczne. Jeśli się z tym czegoś nie zrobi, to wykończą ludzi, a tylko "kasta watykańska" będzie coraz tłuściejsza.
|
|
Kto mieczem wojuje... Odezwała się kacapska szumowina, bolszewicka szmata. Bździny tępej gadziny, labydziny monisiny. La Bydłoza betonoza, skończony głupcze!
|
|
Prawidłowo - ynwestory kurnikowe same się prosiły o złupienie.
|
|
A ja tam się śmieje z ciemnego ludu i szczerze pozdrawiam, abyście chociaż mieli na szczaw i mirabelki, bo węgiel i gaz tylko dla lepszego sortu. Polska w ruinie, a ja poza się z was śmieje, pissowcy i złodzieje!
|
|
Biedne komuchy nie wiedzą już czego się czepiać: ani gazu ani węgla nie brakuje. Ale zarząd spółdzielni trzeba utrzymać... A w spółdzielniach sami swoi...
|
|
A ja tam się śmieje z ciemnego ludu i szczerze pozdrawiam, abyście chociaż mieli na szczaw i mirabelki, bo węgiel i gaz tylko dla lepszego sortu. Polska w ruinie, a ja poza się z was śmieje, pissowcy i złodzieje!Janusz wylądował w Afryce:) odwiedza rodzinę przesiadujacą na palmach:) |
|
Ok jeżeli mamy płacić za ciepłe kaloryfery to czy również będziemy otrzymywać adekwatnie większe zwroty ? Bo ostatnio niby nie grzeję a nadpłata wychodzi co raz mniejsza
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|