Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Więcej zapłacimy za gorące żeberka

Utworzony przez PISFAN, 31 grudnia 2022 r. o 12:56 Powrót do artykułu
Chyba pora na protesty nasza spółdzielnia przysłała nam na koniec roku podwyżki w kwocie 150 zł co po nowym roku da ok 900 zł czynszu co miesiąc
Odpowiedz
LUDZIE NAJWYŻSZY CZAS PROTESTOWAĆ
Odpowiedz
Brzmi jak niezła potrawa... ale to o wiele mniej smaczne. Jeśli się z tym czegoś nie zrobi, to wykończą ludzi, a tylko "kasta watykańska" będzie coraz tłuściejsza.
Odpowiedz
Kto mieczem wojuje... Odezwała się kacapska szumowina,  bolszewicka szmata.  Bździny tępej gadziny,  labydziny monisiny.  La Bydłoza betonoza, skończony głupcze!
Odpowiedz
Prawidłowo - ynwestory kurnikowe same się prosiły o złupienie.
Odpowiedz
A ja tam się śmieje z ciemnego ludu i szczerze pozdrawiam, abyście chociaż mieli na szczaw i mirabelki, bo węgiel i gaz tylko dla lepszego sortu. Polska w ruinie, a ja poza się z was śmieje, pissowcy i złodzieje!
Odpowiedz
Biedne komuchy nie wiedzą już czego się czepiać: ani gazu ani węgla nie brakuje. Ale zarząd spółdzielni trzeba utrzymać... A w spółdzielniach sami swoi...
Odpowiedz
A ja tam się śmieje z ciemnego ludu i szczerze pozdrawiam, abyście chociaż mieli na szczaw i mirabelki, bo węgiel i gaz tylko dla lepszego sortu. Polska w ruinie, a ja poza się z was śmieje, pissowcy i złodzieje!
 Janusz wylądował w Afryce:) odwiedza rodzinę przesiadujacą na palmach:)
Odpowiedz
Ok jeżeli mamy płacić za ciepłe kaloryfery to czy również będziemy otrzymywać adekwatnie większe zwroty ? Bo ostatnio niby nie grzeję a nadpłata wychodzi co raz mniejsza
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...