![]() |
Serce rośnie patrząc na te wszystkie młode twarze! Ciekawe, czy te modły pomogły... :)
|
![]() |
Czy margines trzeba pokazywać ??? Przecież to nie ludzie, to tylko ideologia ....
|
![]() |
DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!
|
![]() |
"Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło - rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać" - Antoine de Saint-Exupéry
|
![]() |
A po co te marsze? Co one wnoszą w zycie takiego, za czym tęsknimy? Pójdą młodzi, którzy zawsze walczą o to co wydaje im się niesprawiedliwe i wszelkiego rodzaju płcie z przeróżnymi upodobaniami. Młodzi powinni najpierw zastanowić o co tak naprawdę walczę uczestnicy marszu i jaką nienawiścią zioną do ludzi, dla których naturalny porządek świata jest czymś na tyle zwyczajnym, że nie przyszło im na myśl, aby wychodzić z tym na ulicę. To, że ludzie coś tolerują nie oznacza, iż mają przestać logicznie myśleć i brać pod uwagę przede wszystkim dobro ogółu. Wystarczy, że środki z unii, czy z Norwegii uzależnione sa od tego kto z kim śpi i ile wg niego jest płci na świecie. To już jest wystarczającą patologią.
|
![]() |
DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!Masz rację chopie. Dewiantów sexualnych kastrować ,dziury zaszywać i wy-Pie-rd-ol-IC to ku-RE-sT-wO w kosmos,żeby nie piekło kobiet:) |
![]() |
Serce rośnie patrząc na te wszystkie młode twarze! Ciekawe, czy te modły pomogły... :)Hahaha no tak poza wyjątkami same młódki . Po tej modlitwie coś pan D. będzie umiał czy nadal będzie się uczył ? |
![]() |
Stare baby i kapłon w koronkach. Wystają na rogach ulic aby się pokazać. Oni już odebrali swoją nagrodę. Dajcie spokój. Teraz nadchodzą inne czasy. Czasy chrześcijaństwa naprawdę praktykowanego.
|
![]() |
Katolik czy mi się wydaje?DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!Masz rację chopie. Dewiantów sexualnych kastrować ,dziury zaszywać i wy-Pie-rd-ol-IC to ku-RE-sT-wO w kosmos,żeby nie piekło kobiet:) |
![]() |
Chyba raczej jemu się wydaje. XDKatolik czy mi się wydaje?DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!Masz rację chopie. Dewiantów sexualnych kastrować ,dziury zaszywać i wy-Pie-rd-ol-IC to ku-RE-sT-wO w kosmos,żeby nie piekło kobiet:) |
![]() |
Co tam chopie słychać w parczewskim? Grzyby są:)Chyba raczej jemu się wydaje. XDKatolik czy mi się wydaje?DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!Masz rację chopie. Dewiantów sexualnych kastrować ,dziury zaszywać i wy-Pie-rd-ol-IC to ku-RE-sT-wO w kosmos,żeby nie piekło kobiet:) |
![]() |
Groteskowo to wygląda. Najpierw bajki o konsekrowanych dłoniach a teraz te pobożne życzenia.
|
![]() |
Dziwadło czy mi się wydaję? Tylko nie skocz z mostu tak jak jeden z tych zj-eb-ów milo czy jak to się zwało.Katolik czy mi się wydaje?DEWIACJOM TRZEBA JASNO POWIEDZIEĆ NIEEEEE!Masz rację chopie. Dewiantów sexualnych kastrować ,dziury zaszywać i wy-Pie-rd-ol-IC to ku-RE-sT-wO w kosmos,żeby nie piekło kobiet:) |
![]() |
No i można powiedzieć że kolejny kolorowy cyrk już za nami. Oby dożyli do kolejnej jesieni, bo tylko im można życzyć zdrowia...
|
![]() |
No i można powiedzieć że kolejny kolorowy cyrk już za nami. Oby dożyli do kolejnej jesieni, bo tylko im można życzyć zdrowia...Co najwyżej zdrowych nóg. Na resztę już za późno. XD |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|