![]() |
Dlaczego zamykacie i blokujecie większość komentarzy które dotyczą wprost przekrętu plandemii oraz narażają na krytykę polityków pisu, zwłaszcza tych lokalnych? To się nazywa wolność slowa?
|
![]() |
MOŻE BY TAK AUTOR NAPISAŁ GDZIE TEN KOŚCIÓŁ SIĘ ZNAJDUJE!!!
|
![]() |
Może dostaną jakiś rabat na ostatnia drogę ?
|
![]() |
MOŻE BY TAK AUTOR NAPISAŁ GDZIE TEN KOŚCIÓŁ SIĘ ZNAJDUJE!!!Gdybyś tam chadzał, to byś wiedział, a tak, to jaką ci to robi różnicę ? Ale skoro tak cię to męczy, a google boli, to podpowiem - Bursztynowa |
![]() |
Może dostaną jakiś rabat na ostatnia drogę ?A co? Wybierasz się i chcesz zaoszczędzić? Gdybyś się wziął za jakąś uczciwą robotę zamiast ślęczeć całą dobę przed komputerem i produkować durne posty za grosze (wiadomo: totalni skąpią pracownikom, bo dla nich musi być więcej), to byś nie miał takiego problemu... |
![]() |
OO fajnie, tylko jakoś nikt mi nie płaci, a moim hobby jest walka z ludzką ułomnością i głupotą, pewnego pokroju osób... jak to określił wasz wódz ,,zdracieckich mord'' lub ,,kanalii''. Ale co ja tam wiem... Ty wiesz lepiej kto mi za co płaci.Dzięki piss polski cham poczuł się dumny ze swojego chamstwa.Może dostaną jakiś rabat na ostatnia drogę ?A co? Wybierasz się i chcesz zaoszczędzić? Gdybyś się wziął za jakąś uczciwą robotę zamiast ślęczeć całą dobę przed komputerem i produkować durne posty za grosze (wiadomo: totalni skąpią pracownikom, bo dla nich musi być więcej), to byś nie miał takiego problemu... |
![]() |
.... podwójnie zaszczepieni nauczyciele beztrosko pozarażali uczniów ? KTO NAS TAK OSZUKAŁ ???
|
![]() |
.... podwójnie zaszczepieni nauczyciele beztrosko pozarażali uczniów ? KTO NAS TAK OSZUKAŁ ???A może to jakiś niezaszczepiony gówniak przywlókł wirusa do szkoły i wszystkich pozarażał? |
![]() |
Chodzenie do tzw. "Domów Bożych" zawsze było, jest i pozostanie działaniem niezdrowym dla ciała i rozumu!
|
![]() |
Skąd ta skromność? Nikt nie jest w stanie przebić, ba, nawet zbliżyć się w poziomie chamstwa, agresji i nienawiści do Polaków jakie prezentujesz ty, Palikot i Urban (zbieżność i podobieństwo nie są przypadkowe). A, że przy okazji i zdrajcy i kanalie...to fakt.OO fajnie, tylko jakoś nikt mi nie płaci, a moim hobby jest walka z ludzką ułomnością i głupotą, pewnego pokroju osób... jak to określił wasz wódz ,,zdracieckich mord'' lub ,,kanalii''. Ale co ja tam wiem... Ty wiesz lepiej kto mi za co płaci.Dzięki piss polski cham poczuł się dumny ze swojego chamstwa.Może dostaną jakiś rabat na ostatnia drogę ?A co? Wybierasz się i chcesz zaoszczędzić? Gdybyś się wziął za jakąś uczciwą robotę zamiast ślęczeć całą dobę przed komputerem i produkować durne posty za grosze (wiadomo: totalni skąpią pracownikom, bo dla nich musi być więcej), to byś nie miał takiego problemu... |
![]() |
Borrow now from LENDINGTREE® Inc
Change the way you borrow loans with LendingTree. Since then, LendingTree has streamlined the online lending process and helped over a million people get the financing they deserve. LendingTree offers access to personal loans for low and high income borrowers who need help with issues such as high interest debt, home renovation or unexpected expenses with interest rates as low as 3-5% depending on the type of loan.
Easily get loans without a lot of paperwork and documents. Hurry up now and get in touch with us about the loan you are looking for.
Quick reply by email: lendingtreegroupinc@gmail.com
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|