Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
draństwo, będą siedzieć za to wszyscy decyzyjni
Odpowiedz
To raczej będzie antypromocja Lublina jako miasta zaściankowego i religijnego.
Odpowiedz
Innymi słowy PiSowski samorząd pcha kasę do PiSowskiej telewizji, której ciągle mało. Cóż - trzeba sowicie opłacać tych, którzy z dziennikarstwem niewiele mają wspólnego. Poza tym co to za gwiazdy? W najlepszym razie drugi garnitur.
Odpowiedz
Naprawdę celowy wydatek. Cała Polska i okolice dowiedzą się co za miernota rządzi w samorządzie wojewódzkim. Kraśnik już wypromowany teraz cudak z Kraśnika, wypromuje województwo lubelskie na cudaka Kraju. W pogłębiającej się pandemii kasę transferuje się do Kurwskiego na wyprawkę dla noworodka i torebki na kasę dla szczujnianych dziennikarzy. Brawo panie Stawiarski.
Odpowiedz
Kolejny bardzo pilny wydatek podczas pandemii. A swoją drogą na co aż tyle pieniędzy ??
Odpowiedz
I po cholerę ta promocja, skoro i tak niemal wszystko pozamykane? Nie ma gdzie nocować, nie ma gdzie zjeść w normalnych warunkach, po co teraz promować Lubelszczyznę? Zanim wszystko, co PiS pozamykał, znowu ruszy, ludzie zapomną.
Odpowiedz
Czy jest jeszcze ktokolwiek chętny namawiać młodych ludzi do podjęcia decyzji o wiązaniu swoich nadziei na normalne życie w kraju nad Wisłą? Masz dobre wyksztalcenie, aspiracje i gotowość do podejmowania wyzwań, to zmykaj stąd gdziekolwiek oczy Ciebie poniosą! W Waszej ojczyźnie zamienicie się, podobnie do waszych rodziców, dostarczycielami środków finansowych na degrengoladę PiS kanalii, a w momencie nieuwagi Wasze potomstwo ryzykuje staniem się obiektem zaspokajania chuci bezkarnych zboczeńców pomykających w sutannach!
Odpowiedz
"W rozmowie z "Polityką" przedstawiciel obozu władzy opisał przypadek Pauliny Sali, będącej w związku z Danielem Obajtkiem. Sam prezes Orlenu może liczyć na wysoką pensję, jednak jego partnerka otrzymała miejsce w radach nadzorczych czterech spółek od 2016 r. - Jak sprawa ("taśmy" Daniela Obajtka ujawnione przez "Gazetę Wyborczą" - red.) wyszła na jaw, to niejeden się w partii obruszył, bo nie wszyscy mogą się doprosić o jakąś spółkę dla żony czy męża - mówi "Polityce" działacz PiS." ***s://***onet.pl/informacje/onetwiadomosci/panstwowe-posady-dla-zon-i-partnerek-politykow-pis/nw114x7,79cfc278
Odpowiedz
Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje  jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO ,   to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia  większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?
 Jeśli nie wiesz w czym problem to ja ci podpowiem. Problem w tym, że wszystkie twoje wpisy internetowe są sponsorowane przez Lubelski Urząd Marszałkowski.
Odpowiedz
Max mam nadzieję , że napisałeś to będąc już poza granicami Polski.
Odpowiedz
Przecież Kraśnik zrobił taką promocję naszemu województwu, że większej już chyba nie trzeba! Podobno nawet w tym tygodniu Kraśnik odwiedzili dziennikarze z New York Timesa. A tak swoją drogą wywalać 1 000 000 000 zł na promocję w czasie pandemii to trzeba powiedzieć, że : "słuszną linię ma nasza partia" !
Odpowiedz
Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje  jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO ,   to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia  większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?
W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane.
Odpowiedz
Czy jest jeszcze ktokolwiek chętny namawiać młodych ludzi do podjęcia decyzji o wiązaniu swoich nadziei na normalne życie w kraju nad Wisłą? Masz dobre wyksztalcenie, aspiracje i gotowość do podejmowania wyzwań, to zmykaj stąd  gdziekolwiek oczy Ciebie poniosą! W Waszej ojczyźnie zamienicie się, podobnie do waszych rodziców, dostarczycielami środków finansowych na degrengoladę PiS kanalii, a w momencie nieuwagi Wasze potomstwo ryzykuje staniem się obiektem zaspokajania chuci bezkarnych zboczeńców pomykających w sutannach!
 Lichocka pokazała co myśli o obywatelach, a hrynkiewicz pozwoliła. Uciekajcie młodzi z tego padołka do póki nie ma paszportów !!
Odpowiedz
Max mam nadzieję , że napisałeś to będąc już poza granicami Polski.
 W moim wieku już za późno na wyjazdy. Ale cieszę się szczęściem moich synów od kilku lat realizujących zawodowe aspiracje w jednym z najlepszych szpitali  prowincji British Columbia. Mnie zaś pozostaje "odcinanie" kuponów owoców pracy w rodzinnym mieście i ciągłe szukanie sposobów na płacenie jak najniższych podatków! Nie chwaląc się całkiem dobrze to wychodzi, bo wolałbym wszystko spalić i roztrwonić, niż zasilać budżet finansujący m.in. zbrodniczą instytucję sutannowych kanalii!
Odpowiedz
W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane.
Lepiej  poproś swojego pracodawcę o zakup słownika ortograficznego, bo ośmieszasz i jego i siebie ćwierćinteligencki trollu. Tak to jest jak się nie ma wykszałcenia to trzeba pracować jako troll i wklejać te swoje debilne komentarze z błędami.
Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...
Odpowiedz
W dobie pandemii ??? gdzie ludzie bankrutują, nie mają za co żyć a w skrajnych przypadkach popełniają samobójstwa ??? Tak tego nam wszystkim trzeba!!! No ale przecież to jedna i ta sama sekta...
Odpowiedz
Lepiej  poproś swojego pracodawcę o zakup słownika ortograficznego, bo ośmieszasz i jego i siebie ćwierćinteligencki trollu. Tak to jest jak się nie ma wykszałcenia to trzeba pracować jako troll i wklejać te swoje debilne komentarze z błędami.
Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...
Matołkiem to ty jesteś skoro nie potrafisz posługiwać się językiem polskim. Poza tym są ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzenie bełkotliwych komentarzy jakiegoś trolla przygłupa i pajaca.
A jednak regularnie to robisz... Zaś twoje wyzwiska nie robią na mnie wrażenia - za cienki jesteś, by mnie obrazić.
Odpowiedz
 Matołkiem to ty jesteś skoro nie potrafisz posługiwać się językiem polskim. Poza tym są ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzenie bełkotliwych komentarzy jakiegoś trolla przygłupa i pajaca.
Odpowiedz
Tojest właśnie katolicki terror! Oni chcą - wszyscy musimy płacić! A co z zakazami? - katolstwa nie dotyczą???
Odpowiedz
Jeśli nie wiesz w czym problem to ja ci podpowiem. Problem w tym, że wszystkie twoje wpisy internetowe są sponsorowane przez Lubelski Urząd Marszałkowski.
 A ty trollu przez kogo jesteś sponsorowany? Przez Piotra K. czy Krzysztofa Ż.?
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...