draństwo, będą siedzieć za to wszyscy decyzyjni
|
|
To raczej będzie antypromocja Lublina jako miasta zaściankowego i religijnego.
|
|
Innymi słowy PiSowski samorząd pcha kasę do PiSowskiej telewizji, której ciągle mało. Cóż - trzeba sowicie opłacać tych, którzy z dziennikarstwem niewiele mają wspólnego. Poza tym co to za gwiazdy? W najlepszym razie drugi garnitur.
|
|
Naprawdę celowy wydatek. Cała Polska i okolice dowiedzą się co za miernota rządzi w samorządzie wojewódzkim. Kraśnik już wypromowany teraz cudak z Kraśnika, wypromuje województwo lubelskie na cudaka Kraju. W pogłębiającej się pandemii kasę transferuje się do Kurwskiego na wyprawkę dla noworodka i torebki na kasę dla szczujnianych dziennikarzy. Brawo panie Stawiarski.
|
|
Kolejny bardzo pilny wydatek podczas pandemii. A swoją drogą na co aż tyle pieniędzy ??
|
|
I po cholerę ta promocja, skoro i tak niemal wszystko pozamykane? Nie ma gdzie nocować, nie ma gdzie zjeść w normalnych warunkach, po co teraz promować Lubelszczyznę? Zanim wszystko, co PiS pozamykał, znowu ruszy, ludzie zapomną.
|
|
Czy jest jeszcze ktokolwiek chętny namawiać młodych ludzi do podjęcia decyzji o wiązaniu swoich nadziei na normalne życie w kraju nad Wisłą? Masz dobre wyksztalcenie, aspiracje i gotowość do podejmowania wyzwań, to zmykaj stąd gdziekolwiek oczy Ciebie poniosą! W Waszej ojczyźnie zamienicie się, podobnie do waszych rodziców, dostarczycielami środków finansowych na degrengoladę PiS kanalii, a w momencie nieuwagi Wasze potomstwo ryzykuje staniem się obiektem zaspokajania chuci bezkarnych zboczeńców pomykających w sutannach!
|
|
"W rozmowie z "Polityką" przedstawiciel obozu władzy opisał przypadek Pauliny Sali, będącej w związku z Danielem Obajtkiem. Sam prezes Orlenu może liczyć na wysoką pensję, jednak jego partnerka otrzymała miejsce w radach nadzorczych czterech spółek od 2016 r. - Jak sprawa ("taśmy" Daniela Obajtka ujawnione przez "Gazetę Wyborczą" - red.) wyszła na jaw, to niejeden się w partii obruszył, bo nie wszyscy mogą się doprosić o jakąś spółkę dla żony czy męża - mówi "Polityce" działacz PiS." ***s://***onet.pl/informacje/onetwiadomosci/panstwowe-posady-dla-zon-i-partnerek-politykow-pis/nw114x7,79cfc278
|
|
Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?Jeśli nie wiesz w czym problem to ja ci podpowiem. Problem w tym, że wszystkie twoje wpisy internetowe są sponsorowane przez Lubelski Urząd Marszałkowski. |
|
Max mam nadzieję , że napisałeś to będąc już poza granicami Polski.
|
|
Przecież Kraśnik zrobił taką promocję naszemu województwu, że większej już chyba nie trzeba! Podobno nawet w tym tygodniu Kraśnik odwiedzili dziennikarze z New York Timesa. A tak swoją drogą wywalać 1 000 000 000 zł na promocję w czasie pandemii to trzeba powiedzieć, że : "słuszną linię ma nasza partia" !
|
|
Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane. |
|
Czy jest jeszcze ktokolwiek chętny namawiać młodych ludzi do podjęcia decyzji o wiązaniu swoich nadziei na normalne życie w kraju nad Wisłą? Masz dobre wyksztalcenie, aspiracje i gotowość do podejmowania wyzwań, to zmykaj stąd gdziekolwiek oczy Ciebie poniosą! W Waszej ojczyźnie zamienicie się, podobnie do waszych rodziców, dostarczycielami środków finansowych na degrengoladę PiS kanalii, a w momencie nieuwagi Wasze potomstwo ryzykuje staniem się obiektem zaspokajania chuci bezkarnych zboczeńców pomykających w sutannach!Lichocka pokazała co myśli o obywatelach, a hrynkiewicz pozwoliła. Uciekajcie młodzi z tego padołka do póki nie ma paszportów !! |
|
Max mam nadzieję , że napisałeś to będąc już poza granicami Polski.W moim wieku już za późno na wyjazdy. Ale cieszę się szczęściem moich synów od kilku lat realizujących zawodowe aspiracje w jednym z najlepszych szpitali prowincji British Columbia. Mnie zaś pozostaje "odcinanie" kuponów owoców pracy w rodzinnym mieście i ciągłe szukanie sposobów na płacenie jak najniższych podatków! Nie chwaląc się całkiem dobrze to wychodzi, bo wolałbym wszystko spalić i roztrwonić, niż zasilać budżet finansujący m.in. zbrodniczą instytucję sutannowych kanalii! |
|
Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...Lepiej poproś swojego pracodawcę o zakup słownika ortograficznego, bo ośmieszasz i jego i siebie ćwierćinteligencki trollu. Tak to jest jak się nie ma wykszałcenia to trzeba pracować jako troll i wklejać te swoje debilne komentarze z błędami.Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane. |
|
W dobie pandemii ??? gdzie ludzie bankrutują, nie mają za co żyć a w skrajnych przypadkach popełniają samobójstwa ??? Tak tego nam wszystkim trzeba!!! No ale przecież to jedna i ta sama sekta...
|
|
A jednak regularnie to robisz... Zaś twoje wyzwiska nie robią na mnie wrażenia - za cienki jesteś, by mnie obrazić.Matołkiem to ty jesteś skoro nie potrafisz posługiwać się językiem polskim. Poza tym są ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzenie bełkotliwych komentarzy jakiegoś trolla przygłupa i pajaca.Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...Lepiej poproś swojego pracodawcę o zakup słownika ortograficznego, bo ośmieszasz i jego i siebie ćwierćinteligencki trollu. Tak to jest jak się nie ma wykszałcenia to trzeba pracować jako troll i wklejać te swoje debilne komentarze z błędami.Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane. |
|
Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...Matołkiem to ty jesteś skoro nie potrafisz posługiwać się językiem polskim. Poza tym są ciekawsze rzeczy do robienia niż śledzenie bełkotliwych komentarzy jakiegoś trolla przygłupa i pajaca.Matołku, wystarczy prześledzić moje wpisy i od razu się wie, że z ortografią nie mam problemów, a literówka, która się tu wkradła jest przypadkowa. A o pracy w charakterze trolla niewątpliwie wiesz bardzo dużo...Lepiej poproś swojego pracodawcę o zakup słownika ortograficznego, bo ośmieszasz i jego i siebie ćwierćinteligencki trollu. Tak to jest jak się nie ma wykszałcenia to trzeba pracować jako troll i wklejać te swoje debilne komentarze z błędami.Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?W tym, że raczej nie przełoży się to na przychody województwa, bo ów target ogranicza swoją mobilność do trasy dom-kościół-dom, nie podrużuje turystycznie, a jak już gdzieś wyjedzie, to nie wydaje tam dużej kasy. Poza tym aktualnie promowanie się w TVPiS jest jednoznacznie odbierane. |
|
Tojest właśnie katolicki terror! Oni chcą - wszyscy musimy płacić! A co z zakazami? - katolstwa nie dotyczą???
|
|
A ty trollu przez kogo jesteś sponsorowany? Przez Piotra K. czy Krzysztofa Ż.?Jeśli Lublin promuje się kwotą kilku mln zł poprzez niszowy sport w którym kilku gości kręci się w kółko i bez sensu po torze wysypanym żużlem i ta kasa na promocje jest głównie dlatego że współwłaścicielem klubu jest były radny z PO , to dlaczego ma nie być promocji w postaci koncertu który zobaczy kilka mln ludzi ? Inny target widza ale bez wątpienia większy niż fanatycy żużla. Wiec w czym jest problem ?Jeśli nie wiesz w czym problem to ja ci podpowiem. Problem w tym, że wszystkie twoje wpisy internetowe są sponsorowane przez Lubelski Urząd Marszałkowski. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|