Straszne - nie ma miejsc na świniarstwo!
|
|
Gienek HETMAN z KU PZPR pewnie byłby dumny.
|
|
Dziwi kogoś że ludzie nie chcą studiować i jest tyle wolnych miejsc? Po co się męczyć 5 lat i mieć co najwyżej magistra inżyniera skoro można równie dobrze zrobić C+E, uprawnienia spawacza albo elektryka i na dzień dobry mieć lepsze perspektywy zawodowe jak i zarobkowe. Studiować zwyczajnie się nie opłaca...
|
|
Miało nie być miejsc w szkołach średnich, miało nie być miejsc na uczelniach, miało być bardzo, bardzo źle, albo jeszcze gorzej... bohaterowie ciamajanu POwinni spłonąć ze wstydu.
|
|
Gadanie, że nie warto studiować. Studiuje od kilku lat zaocznie i zarabiam spokojnie na etacie 4000 na ręke. Wystarczy chciec.
|
|
Tylko skonczony idiota chcialby studiowac w lubelskiej wiosce a juz na UMCS-ie chyba totalny idiota bo poziom zenujaco niski, ukrainiec na ukraincu, ktory jest faworyzowany na kazdym kroku.
|
|
Dziwi kogoś że ludzie nie chcą studiować i jest tyle wolnych miejsc? Po co się męczyć 5 lat i mieć co najwyżej magistra inżyniera skoro można równie dobrze zrobić C+E, uprawnienia spawacza albo elektryka i na dzień dobry mieć lepsze perspektywy zawodowe jak i zarobkowe. Studiować zwyczajnie się nie opłaca...W obecnych czasach FINANSOWO się nie opłaca studiować, choć generalnie umieć i wiedzieć więcej w normalnych krajach opłaca się zawsze, również finansowo. Polska jako kraj jednocześnie i postbolszewicki i neobolszewicki, ma problemy z docenieniem wagi myślenia twórczego. Spawacz, hydraulik, płytkarz - ten to robi , bo widać. Ten który chodzi lub siedzi i myśli a nie produkuje metrów i nie przenosi kilogramów czy ton - jest nierobem lub przynajmniej podejrzanym o nieróbstwo. Musimy jeszcze poczekać. Masy górą... |
|
ja się wybieram na zaoczne studia na DSW na dziennikarstwo, pracuję a zawsze mi ię ten kierunek podobał i mam nadzieję, że po studiach uda mi się w zawodzie pracować
|
|
Największy z całej Polski odsetek studentów zza wschodniej granicy, uczelnie nie notowane w żadnym międzynarodowym rankingu, buractwo wśród wykładowców - to wszystko czeka naiwniaków, krórzy zdecydowali się na studia na lubelskim zadup.u.
|
|
zdziwieni, że miejsca jeszcze są? na UMCS wykładowcy to lenie, którzy własną edukację zakończyli po obronie doktoratów.
Niedouki, ale za to jacy arogantcy. Do większości bez kija nie podchodź. Elyty lubelskie.
Szkoda, że młodzi, jeszcze niektórzy ambitni, nie są dopuszczanie do kreowania nowych trentów na uczelni.
Stare dziadki, sfrustrowane paniusie, układy rządzą. Ta uczelnia już dawno zapomniała, że ich rolą jest edukować młodych. Żyją sami dla siebie. Zbudowali sobie królestwo i bronią się przed jakimkolwiek powiewem świeżości. Mam nadzieję, że po nowej parametryzacji zaorają tą pseudouczelnię.
|
|
Nasz region i stolice naszą n zaorało wiele ekyp wczesniejszych. teraz mamy tego skutki.
KUL sam się zaorał - wg tego co ludzie piszą w necie.
Mamy zwiazek 3 uczelni a gdy tak zachciało się wreszcie FUZJI ?
przeciez taki SILNY UMCS nareszcie byłby na rankingach korzysć na UP i PolLub. troche chaosu na poczatku bybyło.
|
|
Gienek HETMAN z KU PZPR pewnie byłby dumny.dobre |
|
doskonała lektura, wiele wyjaśnia - "Komitet uczelniany w strukturze
PZPR i jego wpływ na zarządzanie
kadrami w latach 1948–1968"
|
|
Marcin Kruszyński, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w latach 1944-1989. Zarys dziejów uczelni w warunkach PRL,
|
|
zdziwieni, że miejsca jeszcze są? na UMCS wykładowcy to lenie, którzy własną edukację zakończyli po obronie doktoratów. Niedouki, ale za to jacy arogantcy. Do większości bez kija nie podchodź. Elyty lubelskie. Szkoda, że młodzi, jeszcze niektórzy ambitni, nie są dopuszczanie do kreowania nowych trentów na uczelni. Stare dziadki, sfrustrowane paniusie, układy rządzą. Ta uczelnia już dawno zapomniała, że ich rolą jest edukować młodych. Żyją sami dla siebie. Zbudowali sobie królestwo i bronią się przed jakimkolwiek powiewem świeżości. Mam nadzieję, że po nowej parametryzacji zaorają tą pseudouczelnię.Jakim kto jest/był studentem, tak mówi o swojej uczelni . . . |
|
loloko, a jak często tam się odbywają zjazdy i ile wynosi czesne?
|
|
dołączam sie do pytania Ameli bo słyszałem ze ta uczelnia spoko jest :D znajomy studiował tylko tam sa jakies promocje i nie wiem czy akurat teraz jest ?
|
|
Witaj! Klaudiusz aplikując na studia do 16 września nie wnosi się opłaty wpisowego (normalnie to 85 zł). Zapraszam!
W razie pytań służę pomocą
Pozdrawiam,
Online Ekspert Dolnośląskiej Szkoły Wyższej
|
|
jak często odbywają zjazdy na studiach zaocznych w DSW i ile wynosi czesne?
|
|
Amelia, zjazdy odbywają się średnio 2 razy w miesiącu (studia niestacjonarne). Zajęcia na studiach stacjonarnych odbywają się w tygodniu. Kwota czesnego jest uzależniona od wybranego kierunku studiów - szczegóły na naszej stronie internetowej.
W razie pytań służę pomocą.
Pozdrawiam,
Online Ekspert Dolnośląskiej Szkoły Wyższej
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|