Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
... współpracownik Tanajno ?! KABARET :)
Odpowiedz
KABARET :) ".... mówi, że jest właścicielem firmy transportowej i zatrudnia „powiedzmy 15 osób”. Twierdzi, że ani on ani jego znajomi nie dostali żadnych pieniędzy w ramach rządowej tarczy antykryzysowej, ale unika odpowiedzi na pytanie, o jaką pomoc z tarczy antykryzysowej się ubiegał. Jest przekonany, że żadnej epidemii nie ma („tej pandemii nie ma. Ja nie znam nikogo, kto by zachorował”). - okopress 12.05
Odpowiedz
DOKŁADNIE !!! PiS to wspólny wróg wszystkich Polaków którzy chcą żyć w normalnym i demokratycznym kraju. Takim bez szczucia i nienawiści, bez dzielenia na lepszy i gorszy sort, bez wykluczania mniejszości, bez wrogości w stosunku do innych. Dlatego każdy przyzwoity człowiek powinien stanowczo opowiedzieć się przeciwko obecnej władzy, która w dalszym ciągu dewastuje nasz kraj !
Odpowiedz
DOKŁADNIE !!! PiS to wspólny wróg wszystkich Polaków którzy chcą żyć w normalnym i demokratycznym kraju. Takim bez szczucia i nienawiści, bez dzielenia na lepszy i gorszy sort, bez wykluczania mniejszości, bez wrogości w stosunku do innych. Dlatego każdy przyzwoity człowiek powinien stanowczo opowiedzieć się przeciwko obecnej władzy, która w dalszym ciągu dewastuje nasz kraj !
 Wiec nie mozemy dopuscic peło do wladzy. Oni dzielili Polakow na elyty I Polske B, na lepszych I gorszych. A ..uj z tą wschodnią Polską :-)
Odpowiedz
Odkąd ta banda oprawców jest u władzy wstydzę się przyznać, że jestem z Polski.
Odpowiedz
 Popatrz! Plujesz, oskarżasz władzę, a nie siedzisz, jesteś wolny. Na czym polega ucisk władzy w stosunku do ciebie?
Odpowiedz
 Czy ktoś cię wykluczył, a jeśli tak, to z czego? Jestem przyzwoitym człowiekiem, nigdy nie należałem do żadnej partii politycznej, okradli mnie komuniści, okradli liberałowie. PiS z niczego mnie nie okradł. Niczego też nie dał więcej, co dał innym Polakom. Jestem zadowolony z rządu, który został wybrany w demokratycznych wyborach. 
Odpowiedz
Popatrz! Plujesz, oskarżasz władzę, a nie siedzisz, jesteś wolny. Na czym polega ucisk władzy w stosunku do ciebie?
 Owszem jestem wolny, ale wystarczyłoby, że komuś niewłaściwemu bym podpadł, to pewnie teraz bym tu nie pisał.
Odpowiedz
Owszem jestem wolny, ale wystarczyłoby, że komuś niewłaściwemu bym podpadł, to pewnie teraz bym tu nie pisał.
 Więc o jakich "oprawcach" piszesz? Hipotetycznych? Gdyby komuniści byli przy władzy, to już byś siedział i miał połamane nogi. Gdyby PO i PSL to ani ty, ani twoja rodzina, ani twoi znajomi nie mieli by pracy i szansy na cokolwiek. Widzisz różnicę?
Odpowiedz
 Nawet nie wiesz jak Polska wstydzi sie za takich smieci,służalczych,poddanych ,na kolanach pasożytow podległych łuni. Jakby łunia kazała to byscie lachy obciągali razem z sikorskim z wiekla przyjemnoscia,a potem byscie sie nadstawili do wydymania tak jak robia to pacholki z peło I pseudo lewicy
Odpowiedz
Nawet nie wiesz jak Polska wstydzi sie za takich smieci,służalczych,poddanych ,na kolanach pasożytow podległych łuni. Jakby łunia kazała to byscie lachy obciągali razem z sikorskim z wiekla przyjemnoscia,a potem byscie sie nadstawili do wydymania tak jak robia to pacholki z peło I pseudo lewicy
  Z tobą nawet nie będę dyskutował... typowy wsiowy, pisowski cham.
Odpowiedz
Więc o jakich "oprawcach" piszesz? Hipotetycznych? Gdyby komuniści byli przy władzy, to już byś siedział i miał połamane nogi. Gdyby PO i PSL to ani ty, ani twoja rodzina, ani twoi znajomi nie mieli by pracy i szansy na cokolwiek. Widzisz różnicę?
 Akurat kilka osób z mojego otoczenia za pisu straciły pracę, więc coś się nie zgadza z tym co piszesz. A jak ci oprawcy chcieli się dobrać do Giertycha, a, że mają prouraturę to dla nich żaden problem. Akurat tego pana nie kocham za jego przeszłość tzn. LPR,  ale jest to doskonały przykład jak potrafią się mścić i niszczyć człowieka, który jest im niewygodny.
Odpowiedz
Soros jest największym wrogiem UE. Właśnie obwieścił swoje niezadowolenie z podpisanego budżetu. Budżetu który ratuje Unię przed upadkiem. To jest największy szkodnik i nasz wspólny wróg.
Odpowiedz
"Nigdy nie założę maski, nie będę jej nosił. ....ta pisowska pandemia, bo tak to nazywam, pomogła władzy zastraszyć ludzi. To jest głupota, te maski. " - no po prostu gigant :) - okopress 12.05
Odpowiedz
Akurat kilka osób z mojego otoczenia za pisu straciły pracę, więc coś się nie zgadza z tym co piszesz. A jak ci oprawcy chcieli się dobrać do Giertycha, a, że mają prouraturę to dla nich żaden problem. Akurat tego pana nie kocham za jego przeszłość tzn. LPR,  ale jest to doskonały przykład jak potrafią się mścić i niszczyć człowieka, który jest im niewygodny.
 Doprawdy? No, to musieli być "wybitni fachowcy", skoro stracili pracę. Chyba jedyni w całej Polsce. Ale ci się trafili znajomi...
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...