![]() |
durne baby!!!
|
![]() |
Głupota ludzka jest jak wszechświat - nie ma granic.
|
![]() |
Niech sobie lepiej naoliwi mózgownicę...
|
![]() |
OJEJ BABO OJEJ MIEJ TY W GŁOWIE OLEJ !!!!!
|
![]() |
ja powiększam piersi dotykiem dłoni. pierwsza wizyta tylko 50 zł. jeżeli po godzinnej sesji nic się nie powiększy to zwracam pieniądze.
|
![]() |
u mnie tylko 40 z dojazdem (-; |
![]() |
Przeciez male jest piekne:))))
|
![]() |
to fszystko wina tUska i PeŁo!!!!!!11one
|
![]() |
Tak kobitce obecni komuniści mózg wyprali,że zamiast do muszelki wstrzykiwać,to zapodała sobie w cyce. |
![]() |
Najbardziej zabłysnął dyrektor.Nie wiem dyrektorze ,ze nas obowiązuje tajemnica służbowa.Ludzie przuchodza z bardzo różnymi dolegliwościami.
|
![]() |
NORMALNIE DRAMAT...
PO całości.
|
![]() |
Bardziej do mózgu wstrzyknąć , bo tam brakuje !!!!
|
![]() |
Ja mam najskuteczniejszą metodę na powiększenie biustu.Gwarancja 100%.Używam sprawdzonych metod i w pełni skutecznych.Zakres powiększania nieograniczony,nawet mogą oczy zasłaniać.Licencjonowana metoda:Gimp,Corel,Photoshop.
|
![]() |
Jeszcze pocieranie papierem toaletowym ponoć pomaga, bo dupy to niektóre maja bardzo duże...
|
![]() |
Najlepiej smarować spermą, efekt gwarantowany.
|
![]() |
liczyłem na więcej rozumu
w komentarzach a tu widzę tylko olej jadalny
och forumki szanujcie rozumki
|
![]() |
Czy ta kobieta była wyznawcą Rydzyka?
|
![]() |
Dziewczyno, na co Ci to było? Zrozumiałabym gdybyś miała te kilkanaście lat, ale w tym wieku, powinnaś być już świadoma, że wielkość piersi nie ma znaczenia. Sama jestem "płaska jak deska" więc wiem co mówię. Kto Cię doprowadził do takiego stanu psychicznego?
|
![]() |
100% gwarancji jeżeli taka chce mieć duże piersi to niech smaruje łojem albo gównem swoim a po tygodniu niech się pochwali wynikiem swoim.
|
![]() |
Ja myslę,że to cała ta kultura masowa wpędza dziewczyny w kompleksy. Wszystkie filmy, pisma dla kobiet (i dla facetów też) Wieczna młodość, duże cycki, plus połączenie super kochanki i oddanej kury domowej. Kto temu sprosta? |
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|