Nic dziwnego. Przecież to jedna komusza sitwa.
|
|
Geriatrii już dziękujemy . Wasze " 5 min." minęło .
|
|
Mam nadzieję, że to będzie ostateczne pożegnanie chłopsko-robotniczej mafii. Za zdradę Ojczyzny powinni być jeszcze surowo osądzeni.
|
|
Panu Czerniaku podziękujemy
|
|
ZSL + PZPR = PRL
|
|
PiS też ma u siebie komuchów
|
|
Gimbaza w akcji komentowania jak zwykle nie wie o co chodzi :) cieszy, że SLD zyskuje w sandażach
|
|
SLD to jedyna uczciwa partia. Elektorat popisu jak się połapie w jakie gó.wno my wpadli wróci do Was z podkulonymi ogonem. Taka prawda.
|
|
PANOWIE !!! SKOŃCZMY Z PISEM!
|
|
Ponad 100 polityków PiS zarobiło w spółkach Skarbu Państwa, administracji i samorządach ponad 11 mln zł. - I będzie więcej. Rekordzista robił na 4 etaty. Trzeba zwalczyc to towarzystwo samoadoracji
-
|
|
Nie mają grosza bo wydali na manifestację 1-Majową. Sięnąć to nasich emerytur i rent z nadania PZPR. Na pewn o te nasi emerytury nie są oPOdatkowane jak szaraków co Im co m-c zabiera Skarb Państwa 500 PLN i muszą żyć.
|
|
Nigdy nie wybaczymy PISowi że tylu sprawdzonych czekistów z PZPR przytulili do siebie |
|
ZSL = PSL = SLD = PZPR - POSTKOMUNISTYCZNE TROLLE PUTINA
|
|
Ja tam zagłosuje na K. Żuka. Moja rodzina i znajomi też. To jedyny odpowiedni kandydat na Prezydenta Miasta.
|
|
a ja zagłosuję na reprezentanta od Kukiza o ile będzie to wykształcony człowiek. |
|
Ale ich Miler zalatwil na dlugie lata.
|
|
A w jakim celu brać udział w wyborach jeśli się nie ma żadnego sensownego kandydata
|
|
Stare prącie w nowym froncie.
|
|
Proszę nie tylko nie z nimi!
|
|
Witaj majowo jutrzenko. Świeć naszej polskiej krainie. Nie ma to jak nasi PZPRowcy. Zawsze silni, zwarci i gotowi. Amen.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|