Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wybory 2018: SLD nie ma na kampanię. Wystartuje razem z PSL?

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 maja 2018 r. o 08:35 Powrót do artykułu
Nic dziwnego. Przecież to jedna komusza sitwa.
Odpowiedz
Geriatrii już dziękujemy . Wasze " 5 min." minęło .
Odpowiedz
Mam nadzieję, że to będzie ostateczne pożegnanie chłopsko-robotniczej mafii. Za zdradę Ojczyzny powinni być jeszcze surowo osądzeni.
Odpowiedz
Panu Czerniaku podziękujemy
Odpowiedz
ZSL + PZPR = PRL
Odpowiedz
PiS też ma u siebie komuchów
Odpowiedz
Gimbaza w akcji komentowania jak zwykle nie wie o co chodzi :) cieszy, że SLD zyskuje w sandażach
Odpowiedz
SLD to jedyna uczciwa partia. Elektorat popisu jak się połapie w jakie gó.wno my wpadli wróci do Was z podkulonymi ogonem. Taka prawda.
Odpowiedz
PANOWIE !!! SKOŃCZMY Z PISEM!
Odpowiedz
Ponad 100 polityków PiS zarobiło w spółkach Skarbu Państwa, administracji i samorządach ponad 11 mln zł. - I będzie więcej. Rekordzista robił na 4 etaty. Trzeba zwalczyc to towarzystwo samoadoracji -
Odpowiedz
Nie mają grosza bo wydali na manifestację 1-Majową. Sięnąć to nasich emerytur i rent z nadania PZPR. Na pewn o te nasi emerytury nie są oPOdatkowane jak szaraków co Im co m-c zabiera Skarb Państwa 500 PLN i muszą żyć.
Odpowiedz
undefined napisał:
Nic dziwnego. Przecież to jedna komusza sitwa.
 Nigdy nie wybaczymy PISowi że tylu sprawdzonych czekistów z PZPR przytulili do siebie
Odpowiedz
ZSL = PSL = SLD = PZPR - POSTKOMUNISTYCZNE TROLLE PUTINA
Odpowiedz
Ja tam zagłosuje na K. Żuka. Moja rodzina i znajomi też. To jedyny odpowiedni kandydat na Prezydenta Miasta.
Odpowiedz
undefined napisał:
Ja tam zagłosuje na K. Żuka. Moja rodzina i znajomi też. To jedyny odpowiedni kandydat na Prezydenta Miasta.
 a ja zagłosuję na reprezentanta od Kukiza o ile będzie to wykształcony człowiek. 
Odpowiedz
Ale ich Miler zalatwil na dlugie lata.
Odpowiedz
A w jakim celu brać udział w wyborach jeśli się nie ma żadnego sensownego kandydata
Odpowiedz
Stare prącie w nowym froncie.
Odpowiedz
Proszę nie tylko nie z nimi!
Odpowiedz
Witaj majowo jutrzenko. Świeć naszej polskiej krainie. Nie ma to jak nasi PZPRowcy. Zawsze silni, zwarci i gotowi. Amen.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...