Coś ci ta Marta o żydowskiej urodzie w oko wpadła.Ale ona zajęta dwójka dzieci z dwoma mężami i jeszcze chcesz jej dołożyć niby trzeciego.To ,że masz 26 lat i studia nie świadczy ,że jesteś bardzo mądry.Absolwent napisał:BRAWO LUBLIN, BRAWO LUBELSZCZYZNA, BRAWO WSCHÓD za mądrych ludzi, co wiedzą jaki jest słuszny wybór. Zachód też przejrzy na oczy jak PO wywali więcej ludzi z domów, by oddać je Niemcom i Żydom. Mam 26lat, skończyłem studia i głosowałem na Kaczyńskiego, bo przemawia do mnie nie tylko jego program wyborczy, ale zniechęca mnie osoba Komorowskiego. Czytam tych POwców co obsmarowują gównem każdego, kto nie podziela ich poglądów i pytam w czym jesteście lepsi? W czym jest lepszy Komorowski? Wasz Bronek, za którym tak ślepo stoicie popełnił, więcej gaf przez tę kampanię, niż obaj Kaczyńscy razem wzięci przez cała polityczną karierę. O to jego niektóre wpadki: Bronka wiedza: "Norwegia jest w UE", "Polska chce wystąpić z NATO"," gaz wydobywa się odkrywką" , "Polscy żołnierze 400 lat temu maszerowali po Placu Czerwonym" , "Balcerowicz jest zastępca sekretarza NATO", Bronka dowcipy: "Dunki, nie są najpiękniejszymi kobietami a to były... kaszaloty", "Widać, że nie jesteś z Poznania, Krakowa albo ze Szkocji, Donaldzie, skoro zrobiłeś taki wielki i wspaniały dar", "Jaka wizyta, taki zamach", "Będą wybory, albo prezydent będzie gdzieś leciał i sytuacja się zmieni" Bronek o powodzi "W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni", "Miałem dziś przyjemność wizytowanie terenów powodziowych", "Woda ma to do siebie, że się zbiera i spływa" To ma być prezydent, który ma nas reprezentować na arenie międzynarodowej? To świadczy o jego niekompetencji, o tym, że nie rozumie co mówi, nadaje się tylko doczytania z kartki. Jeszcze wypomnę wam jak opluwaliście panią Marii Kaczyńską, jej urodę to teraz zobaczcie na panią Komorowską. Już wole kota Jarka w to miejsca, ale pierwsza damą ma być Marta Co do poznania PO to polecam PLATFORMERS 2010. Każda informacje w tym filmiku można sprawdzić, to nie jest propaganda tylko szczera prawda, a właściwie tylko jej fragment, bo cała prawda o PO jest znacznie gorsza!!
|
|
A czy te filmy to jedyna wyrocznia.Może byś polecił coś mądrego do poczytania a nie tylko filmy. |
|
FAKT WYWIAD KACZYŃSKIEGO Z KACZYŃSKIM UBAW NA 102 FAJERKI PRAWDZIWA TWARZ PREZIA. |
|
Taki kaczor patriota, a nawet przy hymnie się zbłażnił.... Braciszek natomiast myślał, ze wygra Gierkiem wybory prezydenckie... Pielęgniara Szczypińska juz stała na ślubnym kobiercu na Wawelu, ale troszki głosów zabrakło. |
|
Absolwent, albo palnij sie w ten kaczy łeb albo zmień dealera Od Niemców i Żydów to powinieneś się wiele nauczyć, a PO to po swoich studiach możesz co najwyżej pucować lampy w rządowych limuzynach... |
|
Większość Polaków na wschodzie ma mózgi pokroju Wałęsy
|
|
Nie bardzo, bo Wałęsa poparł Bronka, a my nie |
|
Od Niemca czy Żyda powinniśmy nauczyć się jednego; najważniejszy jest własny naród i jego interes! Absolwent dobrze tu napisał i ma chłopak rację. Chyba też trafił w wasz czuły punkcik, bo go ciągle cytujecie. Teraz POwcy pilnujcie się, bo patrzymy wam na łapki:) Prywatnie do diego: Zerwij ze swoim dealerem i udaj się do specjalisty od głowy. |
|
He he, kolejny podłamany dzisiaj pisowczyk Nie zapomnij sobie kupić porządnej lupy bo ci się wzrok zepsuje od wypatrywania. Prywatnie do Przemyslaw: zajmij sie jakąś babą kolego, nudzisz jak stare gacie na płocie. |
|
Wprost przeciwnie. Mam świetny humor, bo PO ma teraz sytuację nie do po zazdroszczenia Komorowski tyle obiecał, że nawet Tusk-cudotwórca takiej mocy nie ma Teraz mają 100% i nie mają już na kogo winy zwalać. W wyborach parlamentarnych POleca. Idź się u Żyda czy Niemca uczyć pucować lampy w limuzynach, skoro to takie twoje autorytety Swoje mądrości i dobre rady zachowaj dla siebie i swojej "baby" Na więcej zaczepek Ci nie odpiszę, bo szkoda na takiego POpaprańca klawiatury. Ostatnio edytowany 5 lipca 2010 r. o 23:55
|
|
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/artic...T0104/804837400 |
|
Gdybyś miał cokolwiek z Dzierżyńskiego to byś takich głupot nie pisał. A po za tym pamiętaj że właśnie ze wschodu był Feliks D., twój idol. Więc weź się za czytanie |
|
JEDNAK WIĘKSZOŚĆ POLAKÓW JEST DUŻO GŁUPSZA OD WAŁĘSY
|
|
Odbiłeś się jak gówno od brzegu |
|
dwa miliony wyborców Komorowskiego to osoby z wykształceniem podstawowym
i co o nich napiszecie?
"zacofani", "głupi"
??
elektoracie Komorowskiego, ogarnij sie, proszę
|
|
WSZYSCY SIĘ OGARNĄ BO NIE BĘDZIE SZCZUCIA JEDEN NA DRUGIEGO JAK ZA JOSIFA WISARIONOWICZ DŻUGZSZWILI STALINA. |
|
|
|
Co ma wspólnego Prezydent z poziomem życia na lubelszczyźnie? To jest domena samorządu lokalnego a nie Prezydenta RP, od niego to order co najwyżej możesz dostać. Od inwestycji w regionie np. w infrastrukturę jest samorząd i to od jego wysiłku zależy bezpośrednio standard życia mieszkańców. A tak się składa, że od kilku lat w województwie i większych miastach rządzi PO. Co z tego mamy? Wielkie nic! |
|
Wiesz ile trwa opracowanie dokumentacji, uzyskanie koniecznych decyzji i zezwoleń, zabezpieczenie finansowania, ogłoszenie i rozstrzygniecie przetargów i odwołań dla kawałka nowej drogi? Co najmniej 3 lata. Trudno więc w 4 lata nadrobić dwie kadencje zaniedbań Pruszkowskiego. Też nie jestem zachwycony Wasilewskim, szczególnie tym, że nie ma bata na swych leniwych współpracowników, ale przyznać trzeba, że mimo tego i tak jest o niebo lepszy od Pruszkowskiego. |
|
Ja to wiem, ale czy wyborcy będą chcieli to zrozumieć? Myślę, że jak Platformie zajrzy w oczy widmo przegranych wyborów to "niemożliwe" stanie się możliwe. Przykład: przez 20 lat słyszeliśmy, że nie można zrobić jednego przyzwoitego stadionu, jak dostaliśmy Euro2012 to okazało się że jednak można i to nie jeden a kilka. Poza tym nie można zwalać wszystkiego na poprzedników, to jest dobre ale tylko w pierwszym roku rządów. Trzeba pokazywać ludziom że "robi się!". Innej drogi nie ma - skuteczność albo PiS wraca do władzy:-( |
Strona 12 z 13
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|