ProPOnuje jeszcze dokupić zestaw dinozaurów dewelorozwoju, które wkrótce wyginą z uwagi na brak pokarmu w postaci jelonków kupujących pseudo-apartamenty pod wynajem, jak również zestawy pacynek (19 różnych modeli) upamiętniających rocznicę nocy długich dewelo-noży. Dzięki temu ustanowiony rekord kwoty wydanej na budowę szkoły stanie się jeszcze bardziej imPOnujący. PS. Na szczególną uwagę zasługuje "nowoczesność" obiektu w POstaci braku boiska - bachory mieszkańców dewelo-getta zamiast bez sensu kopać piłkę, niech lepiej oglądają bajki o dobrym dewelosułtanie wyświetlane na monitorach zestawów komputerów zakupionych zapewne za potrójną rynkową.
|
|
Proponuję nie słuchać skretyniałych psychopatów po całych dniach ślęczących przed ekranem, żeby natychmiast pod każdym artykułem posnuć hejterskie fantasmagorie o deweloperach :) Oraz wprowadzić jakieś bramki na wejściu do tego pięknego obiektu, żeby osoby niezrównoważone nie miały dostępu do dzieci. W końcu kto wie co psychopacie - takiemu jak ten tu fponiżej - strzeli do głowy? Może w końcu zdenerwuje go, że nikt go nie traktuje poważnie, a "jelonki" nadal w najlepsze kupują mieszkania i się gdzieś wysadzi? Osoba zdrowa psychicznie to z pewnością nie jest.
|
|
Kto ma kasę ten ma wszystko. Przerażające jak Lublin zmienia się za pośrednictwem tak zwanych "nowobogackich". A może raczej jak upada...
|
|
na 80 etatów nauczycielskich przypada 65 etatów administracyjno-obsługowych???? ja p....... jak tu ma być dobrze w tym kraju
|
|
No właśnie coś tu chyba jest nie tak z tą liczbą etatów bo 65 etatów administracyjno obsługowych to faktycznie jakaś kosmiczna liczba. Chyba że to jakaś kaczka dziennikarska jak to często tutaj bywa...
|
|
Bez przesady, że 65 to tak dużo w szkole która ma wydawać dziennie po 800 posiłków. Połowa tej liczby to zapewne same kucharki i sprzątaczki. A zostaje jeszcze księgowość, informatycy, konserwatorzy, opieka w świetlicy, itd.
|
|
na 80 etatów nauczycielskich przypada 65 etatów administracyjno-obsługowych???? ja p....... jak tu ma być dobrze w tym krajujest dobrze "w tym kraju". Chcesz tę całą pracę sam wykonywać specjalisto od niczego? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|