![]() |
Co trzeba zrobić, kiedy widzi się znak "stop"? Ja bym dodał gazu....
|
![]() |
zrobcie wreszcie tam normalne ronda
|
![]() |
Ja zaś gdy mijam znak "stop" to włączam nagrywanie w telefonie, a nuż doprowadzę do wypadku i będę miał filmik z dobrej perspektywy.
|
![]() |
"zrobcie wreszcie tam normalne ronda" - wtedy będą tłumaczenia: ja nie wiedziałam, że to rondo.
|
![]() |
"Tam są niepotrzebne światła". Zaklinajcie dalej rzeczywistość i fałszujcie statystyki.
|
![]() |
KIEDY WRESZCIE CI IDIOCI URZĘDNICY PODOPIECZNI ŻUKA ZROZUMIEJĄ PROBLEM. ZAMIAST MARNOWAĆ PIENIĄDZE NA NIKOMU NIEPOTRZEBNĄ, ZA WYJĄTKIEM DEWELOPERÓW PRZEBUDOWĘ DR.M.MAJDANKA MOŻNA BYŁO PRZEBUDOWAĆ TO SKRZYŻOWANIE. CO KILKA DNI JEST TAM WYPADEK - PRZEZ GŁUPOTĘ ŻUKA - PREZYDENTA DEWELOPERÓW WIELU STRACIŁO TAM ZDROWIE - CZĘSTO NIE Z WŁASNEJ WINY. ZA KILKA DNI LUBELSKIE GAZETY OPUBLIKUJĄ WYPOWIEDŹ NIEDOROZWOJA KIELISZKA - SKRZYŻOWANIE W PORZĄDKU, TYLKO KIEROWCY SIĘ NIE NADAJĄ. PREZYDENCIE ŻUK CZY CZEKASZ NA KOLEJNĄ OFIARĘ ŚMIERTELNĄ - PARĘ LAT TEMU NA TYM SKRZYŻOWANIU ZGINĘŁO DZIECKO.
|
![]() |
Ja też przed "stopem" dodaję gazu. Wtedy wszyscy wiedzą, że nie mam zamiaru się zatrzymywać na "stopie" i mnie puszczają. Szwagier mnie tego nauczył.
|
![]() |
Tam docelowo ma być skrzyżowanie wielopoziomowe. A jak ktoś nie umie jeździć to niech odda prawo jazdy zanim komuś krzywdę zrobi.
|
![]() |
Wlacz telefon i pieprznij w drzewo. Jeden idiota mniej.
|
![]() |
Toyota była na ukraińskich blachach a każdy wie jak oni jeżdżą
|
![]() |
Ciekawa definicja idioty ;) |
![]() |
No, jak? |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|