Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Wypadek na skrzyżowaniu ul. Nadbystrzyckiej i Zana

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 marca 2017 r. o 16:15 Powrót do artykułu
standard tam powinna być kamera i fotografować przejazd na czerwonym
Odpowiedz
Toż nie widział, że kebab jedzie i może wystygnąć ?
Odpowiedz
tym razem sejczento poległo
Odpowiedz
No i fajnie :) Kebab masala to syf! Dobrze że kierowcom nic się nie stało.
Odpowiedz
Normalka jeśli chodzi o jazdę dostawców jedzenia na wynos
Odpowiedz
Niech szanowna Policja sprawdzi monitoring z godziny 16:00 - 16:15 ze skrzyżowania Głęboka-Narutowicza-Nadbystrzycka-Muzyczna. Podobne auto zrobiło taki myk: zjechało w Głęboką, po czym na podwójnej ciągłej, na wysokości księgarni zrobiło nawrotkę na prawy skrajny pas, po czym skręciło w Nadbystrzycką....wydaje mi się na 90, że to było to auto....
Odpowiedz
No dzisiaj bez koła to raczej już nie dało rady. Ale jeśli chodzi o Twój wywód to co w tym manewrze zabronionego?
Odpowiedz
Ale go poobijali mógł chłop jeszcze jeździć.
Odpowiedz
Kierowcy aut służbowych to masakra polskich dróg. Myślenie z czasów PRLu... nie moje auto, mogę je rozwalić. I tak chłopakowi z tego auta to wisi, co najwyżej otrzyma mandat. Ale każdy inny kierowca musiałby już szukać nowego pojazdu do pracy. A policja faktycznie powinna sprawdzić na monitoringu styl jazdy tego "bandyty". Bo powinien stracić prawo jazdy, skoro tak szaleje na drodze.
Odpowiedz
Ktoś nie dostał kebaba...
Odpowiedz
Te gnoje w dostawczakach jezdza jak chca
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...