![]() |
ODBLASKI, ODBLASKI, ODBLASKI, ..................
|
![]() |
Baby do komunikacji miejskiej , a nie szaleć autami do galerii . Są oto skutki .
|
![]() |
akurat jechałem za tym oplem i kobieta wcale szybko nie jechała, po prostu nie zauważyła pieszego, a gostek też się nie rozglądał, a jak już się zauważyli on powinien uciekać w kierunku w którym szedł, niestety zrobił krok do tyłu a w tym czasie kobieta zamiast dać ostro po hamulcach skręciła na lewy pas żeby go ominąć, no i niestety wylądował jej na szybie od strony pasażera. Mała prędkość ale i tak człowiek zrobił salto w powietrzu.
|
![]() |
Kiedy miasto zrobi w koncu kladki?Na takich ulicach nie powinno byc zadnych przejsc
|
![]() |
Dokładnie - na takich drogach tylko kładki
|
![]() |
Pomysł aby w każdym ubraniu nawet tym od Armaniego naprawdę nie jest zły..w piątek jechałem Aleją Długosza wieczorem...wiedząc ,że tam są przejścia jechałem wolno i też w ostatniej chwili zobaczyłem pieszych....co jeżeli jechałby tam ktoś obcy...
|
![]() |
Przecież to przejście już dawno powinno być zlikwidowane. Tam sie aż prosi aby puścić to górą. Bo i tak pod górę trzeba wejść. Ciekawe ile osób zginie czy zostanie kalekami zanim miasto pomyśli.
|
![]() |
Dla poszkodowanych odszkodowanie z oc sprawcy. Jeśli w ciągu ostatnich 20 lat wy lub wasi znajomi mieliście wypadek nie z własnej winy i nawet dostaliście jakieś odszkodowanie to należy wam się dopłata. To samo dla rodzin ofiar z które nie były sprawcami. BEZPŁATNA PRAWNA OCENA I WERYFIKACJA SPRAWY więcej info euco@onet.pl 513 996 555
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|