Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
A niech mnie w D. pocałują. Sprawdzają z czego by jeszcze można nas ograbić !!
Odpowiedz
Ode mnie żadnych prawdziwych danych na pewno nie otrzymają! Zresztą po co im to? Szukają pieniędzy, aby zasypać dziurę budżetową na koszt obywatela, który nie narobił żadnych długów? Niech zajrzą do portfeli Januszków i Grażynek! Kolejne 100 mln powędrowało do toruńskiego hochsztaplera...
Odpowiedz
Grasuje taki "straszny" wirus, wszystko pozamykane, kagance na mordach... ale Spis Powszechny gojów, ich mieszkań, resztek dóbr to zydoglobalisci spod znaku Rotszylda i Rokefelera muszą przeprowadzić! To nie problem dla 138 wysłanników? Nie będą roznosić "zarazy" - dostaną zwolnienie od Maovicka? Juz nie trzeba się go bać... ? Poza tym jest RODO. Polaku, chroń swoją prywatność! Informacja na wagę złota.
Odpowiedz
prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1426932,narodowy-spis-powszechny-ludnosci-i-mieszkan-2021-co-trzeba-wiedziec.html - w tym linku macie podane w szczegółach o co mogą was zapytać, artykuł bardzo powierzchownie podał informacje, toteż dla uściślenia dodaję tego linka. Szkoda, że nie zapytają jeszcze np. o hobby, poglądy polityczne, orientację seksualną, ulubione jedzenie, żeby już być ze wszystkim na topie. Ja to bym proponował taką strategię - jeśli cokolwiek podawać to tylko minimum informacji, a na resztę odpowiadać w stylu "nie wiem," "nie znam",
 Nie wiem, nie znam się, w ogóle to zarobiony jestem :)
Odpowiedz
Nic nie widziałem, nic nie wiem, nic nie pamiętam.
Odpowiedz
A o numer buta i o to, czy jestem odbytocentryczny, też będą pytać?
Odpowiedz
Ja to bym proponował taką strategię - jeśli cokolwiek podawać to tylko minimum informacji, a na resztę odpowiadać w stylu "nie wiem," "nie znam",
Buhahahahahahaha,   zapewne   dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić  - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku
Odpowiedz
Trzeba brać przykład z góry od polityków i na wszystkie pytania odpowiadać: nie wiem , nie pamiętam. Albo od razu zemdleć i udawać chorego. Nie widomo w jakie ręce takie dane mogą trafić i do czego być wykorzystane. A poza tym dziś dane to cenny towar i gruba kasa więc nie ma nic za darmo
I następny prymityw, pierwotniak.  A zapas łuczywa już jest, gliniana polepa w kurnej chacie gotowa, ognisko rozpalone?
Odpowiedz
"Zaśmiewaliśmy się z partnerem gdy jechał po dudzie i piSSowskiej katotalibskiej chołocie. Swoją drogą to prawdopodobnie znając jego antypisowkie nastawienie to piSSiory mogły mu pomóc przenieść się na tamtem świat." "Pluj marszałkowskiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marny trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz na viceszefa elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów. " " Kwik sflaczałego prącia XD" - to tylko niektóre wypowiedzi zwolenników lewicy. Taki poziom dyskusji czeka nas w przyszłości, jeśli agresywna propaganda wypierze do cna mózgi młodych ludzi, którzy, nie znając historii (o co zatroszczyła się PO i PSL), wierzą w szlachetne intencje tych wrogów społeczeństwa. Ludzi, którzy gardzą ludźmi chorymi, starymi, kalekimi. Trzeba chronić dzieci i młodzież przed tą zagładą.
Odpowiedz
  jest tego wodolejstwa tej jakże światłej, wrażliwej i doprawdy inteligentnej lewej strony więcej
I znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą . Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna?  Jest to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku
Odpowiedz
Jakby ktoś pytał czym jest hejt
I znowu parę dni bezsensownych przepychanek z matołem, ze skończonym idiotą . Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni skończonego kretyna?  Jest to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...