Ale jak to nie ma trolejbusów? Przecież Ursus to taka POzadna firma, dzielnie zarządzana przez braci Zarajczyków kolegów p Schetyny.
|
|
Oho tylko czekać na bełkot w komentarzach tworzony przez Janusza P. alias Japolan.
|
|
To jak wyegzekwują tą karę to będzie ich stać na Solarisy. Powodzenia!
|
|
A może dałoby się powiązać odleglejszy termin z obniżką ceny? (Oczywiście zgodnie ze wszystkimi koszmarnymi formalnymi wymogami)
|
|
A co z ludźmi którzy tam pracowali od stycznia bez poborow ,jakoś nikogo to nie nie obchodzi
|
|
Czy coś wiadomo n/t budowy na zapleczu Ratusza,bo płatny parking funkcjonuje cały czas, ale czy cos się dzieje za płotem,bo wiosna było wiele na ten temat-albo czy zamknięto temat tzn rozstano się z ta firmą z Chełma???
|
|
Po co kupować trolejbusy jak kilkadziesiąt sztuk stoi nieużywanych w zajezdni?
|
|
Czy coś wiadomo n/t budowy na zapleczu Ratusza,bo płatny parking funkcjonuje cały czas, ale czy cos się dzieje za płotem,bo wiosna było wiele na ten temat-albo czy zamknięto temat tzn rozstano się z ta firmą z Chełma???Wyślij zapytanie do ratusza. Z tego co wiem sprawa leży w sądzie |
|
żuń betoniarz jak zwykle coś spiperzy
|
|
Nie lepiej wybrać szybką opcje hyb
ryd
|
|
Bardzo fajnie, po co dołożyć pare milionów i kupić solarisa. A teraz mają problemu że dwa juz stoją na części do innych.
|
|
Ja nie w temacie. Ale może karę 11 tys. zł dziennie to naliczać wykonawcy robót zajmującemu pas Al. Tysiąclecia w okolicy ul. Lubartowskiej. Rozkopane jest chyba od lipca, w zasadzie to nie widać aby coś się działo. A korki są codziennie od młyna Krauze. Czy tutaj 3 m-ce to dalej za mało aby wykonać prace? Myślę, że taka kara naliczana za każdy kolejny dzień spowodowałaby zakończenie prac szybciutko. Dlaczego ZDiM jest taki łaskawy dla wykonawców i dlaczego nie ma żadnego nadzoru nad tym?
|
|
"CBA nie oceniło rzetelnie podstaw powołania mnie do PZU Życie SA. Zrobi to dopiero sąd – mówi Krzysztof Ż., prezydent miasta " - rp.pl
|
|
żuń betoniarz jak zwykle coś spiperzyPowiadasz, że kłopoty finansowe Ursusa to wina Tuska? tzn. Żuka? |
|
kasa z kary umownej się przyda
|
|
8 kół, stalowa klatka z blachy, parę szyb, siedzeń, trochę elektroniki i silnik elektryczny - wyprodukowanie w XXI takiego pojazdu to problem ????
|
|
ZNOWU DONKOWY INWESTOR z QATARU ?
|
|
Rozwiązanie jest jedno, a mianowicie:
-odszkodowanie dla miasta
-brak jakiegokolwiek rozpatrywania Ursusa jako przyszłego dostawcy autobusów, trolejbusów
Przecież te stare jelcze z Warszawy są lepsze od nowości technologicznych wykonanych przez tą pseudo firme
|
|
Umowa to umowa
|
|
Najlepiej kopać leżącego A przecież miasto dobrze wiedziało o problemach finansowych URSUSA i mogli nie wybierać ich oferty tym bardziej że pamiętamy o nieterminowych dostawach wcześniej zamówionych pojazdach chociaż może i nie z ich winy
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|