![]() |
to coś lipne to sprawdzenie było...
|
![]() |
Więcej pojazdó na stary mmieśćie to na pewno się nie będzie zapadać.
|
![]() |
Po pierwsze to po śmiecie powinien wjeżdżać na stare miasto lżejszy pojazd, a po to drugie stare miasto powinno całkowicie zostać wyłączone z ruchu kołowego oprócz mieszkańców i dostaw. W weekend i na tygodniu wieczorem tamtędy przejeżdża kilkaset taksówek i innych pojazdów. Proszę mi powiedzieć w czym jest problem a by tego zabronić. Czy szanowni klienci pubów nie mogą ruszyć dupy pod bramę krakowską, plac zamkowy czy na lubartowską aby wsiąść do taksówki. Czy naprawdę to jest cenniejsze niż postępująca degradacja starego miasta ?
|
![]() |
Po pierwsze w tym miejscu były prowadzone prace zarówno przy poprawie fundamentów kościoła jak i kamienicy, więc prawdopodobnie ekipy remontowe na odwal przywróciły ten teren.
Po drugie zaopatrzenie, śmieciarki etc. powinny wjeżdżać pojazdami max. do 3,5 t.Nie ma potrzeby wpuszczania na Stare Miasto tak ciężkich pojazdów.
|
![]() |
to nie jest oczywiście wina Żuka, on odpowiada tylko za sukcesy a za cały bałagan i łamanie podstawowych procedur winę ponoszą, ci którzy krytykują prezydenta 700 lecia! zarząd dróg i mostów, straż miejska, nadzór budowlany, do nich pretensje a Żuk jest niewinny jak noworodek...
|
![]() |
Sypie się Lublin i sypie się prezydentura Żuka. A marsze z pracownikami Budimex tylko go ośmieszają.
|
![]() |
A czy Lublin dostał coś za promocję firmy Budimex. Jeśli nie to jest to niegospodarność. Znowu do ķomisjo orzekającej trzeba sprawę skierować
|
![]() |
"Tu kawerny nie stwierdzono"I nici ze sprawdzania...!
|
![]() |
Za komuny uzywano Multikarów,bo tylko tej firmy były małe wywrotki.Teraz pojazdów cały wybór, ale mentalnosc i pazernośc firm ,zeby dostosować mniejszy tonażowo sprzęt ,pozostały.Jeszcze kilka awarii i zaczną się straty
|
![]() |
Przypomina mi się Vinci :)
|
![]() |
Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
|
![]() |
KOM-EKO zapada się pod ziemie!
|
![]() |
kto sprawdzał te ulice? pewnie ktoś z PiSu, bo przecież nikt od Żuka...
|
![]() |
taa a dzwig jeszcze ciezszy przyjechal i moglo sie zwalic calkiem jak kot na budowie...
|
![]() |
Jakim trzeba być imbecylem i potraktowany złym dotykiem aby pisać takie brednie. Idź pochyl się przez ksiedzem i dziób kaczori wypoleruj pajacu
|
![]() |
No to teraz mamy obraz jak pracują komisje nadzorujące stan dróg . Spacerek po starówce i podpisanie protokołu - pewnie przy stoliku kawiarnianym he he , a że droga się zapadnie to i tak pensja na konto wpadnie he he .
|
![]() |
Brawo Żuk! to super pomysł żeby Lublin był naturalną scenerią dla filmów historycznych i teraz kolejna część "podróży do wnętrza ziemi" do zrobienia, sprytne!!!
|
![]() |
|
![]() |
Łomatko a ja szłem tamtędy pare dni temu!
|
![]() |
Ten cały kościół dominikanów to tez jest w bardzo złym stanie. Moim zdaniem szkoda kasy na jakies łatanie. Do wyburzenia niestety taka prawda.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|