Jeżeli ktoś chce budować, a ktoś inny kupić i tam mieszkać to tylko należy przyklasnąć inicjatywie. Cieszmy się i wspierajmy ku chwale Lublina.
|
|
Jak żyć... nie wiem, co robić... ktoś chce budować na prywatnej działce, a ktoś inny pewnie kupi !! życie traci sens...
|
|
Ale jak to? Bloki we mieście maja stawiać? Nie do wiary! (⊙﹏⊙)
|
|
Szkoda, że Prezydent Żuk nie zainteresuje się z taką intensywnością w sprawę Górek Czechowskich. Już dawno mógłby zamknąć ten temat, ale jak widać woli zasłaniać się teraz sądem itp. Wszyscy widzą jakie korzyści może mieć Czechów i Sławin jeśli uda się przyjąć nowy plan dla górek.. Ale cóż. Jednym się pozwala na wszystko i to na granicy dobrego smaku, a tu kiedy ktoś chce jeszcze zrobić dla ludzi park to szuka się dziury w całym...
|
|
Ja mam pytanie do radnych Prawa i Sprawiedliwości, czy wiecie że w ramach umowy Miasta Lublina i TBV, gmina otrzyma działkę pod szkołę na Sławinie? Jestem bardzo ciekaw, czy będziecie przeciwko pozyskaniu przez miasto działki o wartości 5-6 mln zł. Wszyscy wiemy, że w tej dzielnicy musi powstać nowa szkoła i jest okazja, aby miasto miało pod taką inwestycję teren. Wystarczy chcieć. Liczę, że radni PiS nie będą przeciwko!
|
|
Miasto to nie tylko handel, ale i produkcyjne zakłady pracy. A tu same bloki się buduje. Rozrasta się za***. Czekam na news o powstaniu nowej fabryki w Lublinie.
|
|
Miasto to nie tylko handel, ale i produkcyjne zakłady pracy. A tu same bloki się buduje. Rozrasta się za***. Czekam na news o powstaniu nowej fabryki w Lublinie.Artykuły o nowych miejscach pracy i fabrykach się słabo klikają, dlatego 99% uwagi w tej gazecinie poświęca się blokom. A co do newsa o powstaniu nowej fabryki to proszę. Z dzisiaj z godziny 10: ***s://***dziennikwschodni.pl/lublin/miasto-pozwala-na-fabryke,n,1000305695.html |
|
Szkoda, że Prezydent Żuk nie zainteresuje się z taką intensywnością w sprawę Górek Czechowskich. Już dawno mógłby zamknąć ten temat, ale jak widać woli zasłaniać się teraz sądem itp. Wszyscy widzą jakie korzyści może mieć Czechów i Sławin jeśli uda się przyjąć nowy plan dla górek.. Ale cóż. Jednym się pozwala na wszystko i to na granicy dobrego smaku, a tu kiedy ktoś chce jeszcze zrobić dla ludzi park to szuka się dziury w całym...Bełkot zwykły, zamknąć temat? Jak niby skoro to wojewoda zaskarżył studium? I na czym dokładnie polega to rzekome zasłanianie się sądem? Z chęcią posłucham, tylko poproszę o konkrety, bez lania wody. |
|
Jedyny minus to tereny PKP, tam zawsze będzie śmietnik. Jak jest torowisko, to jest wysypisko...za oknem.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|