PLATFORMA 0BYWA.... DEVELOPERSKA ;)
|
|
Widocznie jest taka koniecznosc.
|
|
Teraz czas z ul. Lipowej zrobić ul. Betonową. Taki sam koszmarek jak pl.Litewski.
|
|
Widocznie jest taka koniecznosc.Zalecenie to nie konieczność, a jedynie alternatywa, którą można zastąpić innym rozwiązaniem. Wielokrotnie kwestie te wyjaśniane były przez właściwe instytucje administracji publicznej, które wskazywały, iż słowa: „zaleca się”, „rekomenduje się” oznaczają brak obowiązku spełnienia wskazanych wymagań, lecz spełnienie ich pozwoli uzyskać bardziej korzystne niż standardowe rozwiązania, a tym samym wyższy poziom (powyżej wymagań obligatoryjnych) bezpieczeństwa użytkowników infrastruktury i warunków ruchu drogowego. Z praktyki wiadomo, że dużo większy komfort i bezpieczeństwo zapewniłoby na tym odcinku drogi ograniczenie prędkości dla ruchu kołowego. |
|
Funkcja zastępcy powoduje, że on tylko wypełnia powierzone mu obowiązki, co sprawia, że pełną odpowiedzialność nadal ponosi ten, który upoważnia do podejmowania czynności i decyzji w jego imieniu.
|
|
Problem jest tego typu, że ratusz ani nic nie obiecywał, ani nie zapewniał co po raz kolejny próbuje namiętnie zasugerować, jak zwykle "rzetelny" i "obiektywny", D.Smaga. Od samego początku była mowa o tym, że drzewo ocaleje ale pod warunkiem, że da się zmienić projekt. Jak widać się nie dało i wysepka przy tej ilości pasów musi być, żeby projekt był zgodny z przepisami.
|
|
alternatywa, którą można zastąpić innym rozwiązaniemTylko dla Ciebie nie ma alternatywy. Lecz się na nogi - na głowę za późno |
|
Teraz czas z ul. Lipowej zrobić ul. Betonową. Taki sam koszmarek jak pl.Litewski.A mnie bardziej rażą wykarczowane lasy niż betonowy plac w centrum miasta, którego sama nazwa - plac, oznacza że nie ma miejsca tam dla drzew. |
|
A ile drzew zniknęło z działki przy Kwarcowej na Węglinku gdzie właściciel Dziennika Wschodniego postawił kompleks apartamentowców? Śmiało pochwalcie się archiwalnymi zdjęciami i napiszcie ile dokładnie drzew poszło pod topór? Chyba wypadałoby, skoro potraficie zrobić operę mydlaną z powodu wycięcia przez miasto dwóch drzew. Nie cierpię obłudy a po raz kolejny z tym mi się niestety kojarzy wasza dziennikarska działalność.
|
|
Artykuł bzdurny i tendencyjny, jazgot develo trolli jeszcze bardziej. Naturą starych drzew jest to, że pruchnieją i stwarzają zagrożenie. Więc się je usuwa i nasadza nowe. Taka kolej rzeczy. I o co ten płacz nad rozlanym mlekiem???? Monisiu, okna już umyłaś?
|
|
Srome_K_, klepnij zy38kowi ze 30 zielonych łapek za jego popisowy "komentarz" o leczeniu się na nogi. Nawet idiocie należy się chwila radości.
|
|
Widocznie jest taka koniecznosc.P0zwól, że P0prawię: "widocznie była taka dewelo-konieczność" |
|
A w centrum bańki paliwiesia - jak sama nazwa wskazuje - nie ma miejsca na mózg.Teraz czas z ul. Lipowej zrobić ul. Betonową. Taki sam koszmarek jak pl.Litewski.A mnie bardziej rażą wykarczowane lasy niż betonowy plac w centrum miasta, którego sama nazwa - plac, oznacza że nie ma miejsca tam dla drzew. |
|
widocznie była taka dewelo-koniecznośćI rozdwojenie jaźni, nadawanie do samego siebie - to też konieczność? Który to psychiatra tak orzekł? |
|
Zy383k, łajzo, ostrzegałam cię już, żebyś przestał mnie molestować w sieci. Masz żółte papiery, że nie boisz się pozwu?
|
|
Funkcja zastępcy powoduje, że on tylko wypełnia powierzone mu obowiązki, co sprawia, że pełną odpowiedzialność nadal ponosi ten, który upoważnia do podejmowania czynności i decyzji w jego imieniu.Lokaj nad-kamerdynera, tak jak i tzw. "konserwator" miejski. Wszyscy tylko "wykonują rozkazy". |
|
O ile mnie pamięć nie myli, to jakoś parę dni temu był już tekst na ten temat. Za mało było komentarzy, odsłon, czy trzeba zarabiać na wierszówkę? Ta walka o każde drzewo graniczy z manią prześladowczą. To jest miasto, a nie las, więc nie ma co rozdzierać szat. Chyba, że chce się zrobić dobrze temu proPiSiemu trollowi, który zawsze wyczuwa te teksty i wali bzdury o jakiejś mafii deweloperów przy okazji obrażając innych użytkowników forum. A zgłaszanie jego wpisów do moderatora dziwnym trafem nic nie daje...
|
|
Oszustom nie można wierzyć.
|
|
Bo to kłamcy są...
|
|
Ludziom to się chyba w życiu nudzi, zamiast wsiąść się do roboty to bronią jakichś drzew
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|