Lubelski ratusz = kłamstwa, manipulacja, propaganda i płatne trolle, które to wszystko tuszują.Janek64, zabrakło dopiska: "To napisałem ja, pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju, z kolejnego świeżo założonego fake konta."
|
|
A ty mendo dewelotrollerska nie napisałeś czy dostałeś wynagrodzenie za pracę w święta. Dostaleś czy pracowałeś ku chwale deweloperów i ich prezydenta? Napisz w koncu, bo czytelnicy DW chcą wiedzieć.Lubelski ratusz = kłamstwa, manipulacja, propaganda i płatne trolle, które to wszystko tuszują.Janek64, zabrakło dopiska: "To napisałem ja, pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju, z kolejnego świeżo założonego fake konta." |
|
Gdybym był psychiatrą, może byłbym ci w stanie ci jakoś pomóc. Niestety nie jestem, więc albo udasz się do jakiegoś specjalisty ze swoimi urojeniami albo zostaniesz z tym sam sfrustrowany trollu.
|
|
Gdybym był psychiatrą, może byłbym ci w stanie ci jakoś pomóc. Niestety nie jestem, więc albo udasz się do jakiegoś specjalisty ze swoimi urojeniami albo zostaniesz z tym sam sfrustrowany trollu.Gdybyś był psychiatrą to nie musiałbyś pracować jako szumowina trollerska i spędziłbyś wigilijny wieczór przy stole z rodziną a nie przed komputerem albo smartfonem. Ps. debilów na studia medyczne nie biorą. |
|
Nie dość, że jesteś głupi, to do tego niewyobrażalnie chamski.A ty mendo dewelotrollerska nie napisałeś czy dostałeś wynagrodzenie za pracę w święta. Dostaleś czy pracowałeś ku chwale deweloperów i ich prezydenta? Napisz w koncu, bo czytelnicy DW chcą wiedzieć.Lubelski ratusz = kłamstwa, manipulacja, propaganda i płatne trolle, które to wszystko tuszują.Janek64, zabrakło dopiska: "To napisałem ja, pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju, z kolejnego świeżo założonego fake konta." |
|
A ty przynajmniej wyciągasz najniższą krajową za tę trollerkę i dostajesz za nadgodziny?Nie dość, że jesteś głupi, to do tego niewyobrażalnie chamski.A ty mendo dewelotrollerska nie napisałeś czy dostałeś wynagrodzenie za pracę w święta. Dostaleś czy pracowałeś ku chwale deweloperów i ich prezydenta? Napisz w koncu, bo czytelnicy DW chcą wiedzieć.Lubelski ratusz = kłamstwa, manipulacja, propaganda i płatne trolle, które to wszystko tuszują.Janek64, zabrakło dopiska: "To napisałem ja, pisowski troll Monisia aka kronikidewelorozwoju, z kolejnego świeżo założonego fake konta." |
|
Kiedy zmiana nazwy ulicy z Lipowej na Asfaltową?
|
|
Nie dość, że jesteś głupi, to do tego niewyobrażalnie chamskiCo fakt - to fakt. Ale zostaw go, szkoda czasu. To kolejne multikonto, ten sam palant, który jak katarynka sam do siebie szczekał parę dni temu, w temacie parku. Niech szczeka dalej na wiatr. Własną pięścią się zabije... |
|
w kwestii łamania regulaminu - 2 ostrzeżenia( dwie żółte kartki) - jak ktoś przeciągnie strunę to zostanie czasowo wyłączony z możliwości dodawania komentarzy - tylko w ten sposób wyeliminować będzie można wiele toksycznych, szkodliwych działań, często chamskich i aroganckich, zwyczajnie irytujących i złośliwychZapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj |
|
Zapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
|
|
Zapomniał wół, jak cielęciem był? Teraz za pouczanie się bierze? Sam jesteś żywym przykładem trollowania bez sensu, perfidii, złośliwości, pomówień, wyzwisk, obelg, chamstwa. Jak Ty - to OK, jak Ciebie - to be. Moralność Kalego, mówi Ci to coś? Zacznij od siebie. Znów wodolej przylazł - i się bardzo stara - żeby dalej brodzić - w absurdu oparach. Znów wodolej przylazł - brednie w kółko płodzi - chociaż w tym absurdzie - po kolana brodzi. I myśli że kogoś - na te brednie "kupi" - więc odpowiem krótko - jak był, tak jest głupi. Niech mi nic nie życzy - nie spina na próżno - i leczy na nogi - na głowę za późno. Znów wodolej przylazł - z gnoju kupa wieprza -jak nie ma co robić - do mnie się przy.... Ciągle chce mnie ugryźć - to z prawa, to z lewa - a ja małe psiny - zwyczajnie olewam. Nie, nie będziesz pisał - co Ci się podoba - w środku kupa śmiecia - choć z wierzchu ozdoba. Nie będziesz bazgrolił - nikogo wyzywał - nie znasz się, nic nie wiesz - to się nie odzywaj
|
|
Oj tam oj tam nie pierwszy to raz miasto coś tam obiecywało i nie dotrzymało słowa więc ja osobiście się nie dziwię I dlatego też gdy czytam że nasi kochani Włodarze coś nam obiecują traktuję to z przymrużeniem oka żeby być mile zaskoczony jak dotrzymają słowa a to czasami się naprawdę zdarza
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|