![]() |
"Do takiego zdarzenia miało dojść m.in. we wtorek rano" No skoro miało dojść, no to doszło... Logiczne.
|
![]() |
A może rzyczywiście potrzebuje pomocy? I ktos sprawdził, że sygnet nie jest złoty? Nie mozna oczerniac ludzi bez dowodów.
|
![]() |
w Zachodniopomorskiem też grasują.
|
![]() |
Miałam rok temu takie zdarzenie w Ignacowie koło Bełżyc. Później widziałam tego gościa na stacji benzynowej , płacił gotówką z grubego portfela.
|
![]() |
To cyganie i ich stary numer,czasem w ten sposób oferują garnitury że niby z targów wystawowych jadą ...
|
![]() |
To stary numer. Podobny miałem jadąc ciężarówką. Zatrzymują, maska w górze, że niby się zepsuł samochód. Oferują tanio obrączkę. Zaproponowałem im holowanie do najbliższego warsztatu. I i.... zrezygowali.
|
![]() |
cygan nie sieje cygan nie orze a i tak ma pelno w komorze Polak jest i bedzie duren
|
![]() |
Znowu te ciapate cygany!?
|
![]() |
Mężczyźni o ciemnej karnacji?To chyba zwrot niepoprawny politycznie.Powinno być:Romoeuropejczycy albo mężczyźni o nieco mniej białej skórze.
|
![]() |
Mogła tam pojechać kamola to zobaczyła by jak to wygląda.
|
![]() |
trzeba być kretynem by wierzyć Romom, że sprzedają złoto, albo wróżą z jajka
|
![]() |
***lubelskiradca.blogspot.com/2017/04/o-oszustwie-sow-kilka.html
|
![]() |
|
![]() |
...mogę tylko dodać, że nie są to byle jakie sygnety, ale relikwie święte!!!! Każdy jeden z tych sygnetów był potarty o szatę liturgiczną, którą mógłby nosić sam JP2, gdyby mu ją sprezentowano ...
|
![]() |
Trzeba być kretynem żeby pomagać cyganom...
|
![]() |
Ja proponuję zawsze podwózkę pod lombard w zamian za procent od sprzedanego "złota". Jeszcze żaden brudas nie skorzystał z propozycji pomocy białego Pana. Nosz ku..wa dziwne to...
|
![]() |
Do GAZU Z NIMI
|
![]() |
W Londynie miałem podobny przypadek
|
![]() |
Na Ślasku juz 5 lat temu
|
![]() |
widziałem ich na parkingu pod lidl em przy rondzie BERBECKIEGO w ostatnią niedzielę stary granatowe chyba audi z rejestracją numery i CZ na końcu, wysiadł z niej kulejąca gruby w średnim wieku w skórze poruszał się wolno tak na oko koło 50 Cygan i zaczepiał idących do sklepu i na przystanku... W ręku miał sygnecik Prosze Pan... stary numer. w środku auta był Cygan młodszy i dwie Cyganichy to wszystko
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|