![]() |
tylko pozazdrościć Panu . Wysokiej emerytury ?
|
![]() |
tylko pozazdrościć Panu . Wysokiej emerytury ?Jak masz ból dupy, że cie nie stać, to podnieś kwalifikacje, zmień pracę i podróżuj. A i emerytura wtedy będzie wyższa. Ale najlepiej to siedzieć na *** i z zawiścią komentować, że "o, tego to stać" |
![]() |
no zobaczył !
10 dni , głównie w samolocie i dojazdach z lotnisk
|
![]() |
Podoba mi się to, że ma Pan fajne hobby i potrafi Pan się temu hobby podporządkować. Na przekór hejterom i złośliwcom życzę wielu udanych podróży i jeszcze większych wrażeń :) Pozdrawiam
|
![]() |
Panie Marku ! jedno pytanie mnie nurtuje. Był Pan na Haiti czy Dominikanie ? Bo skąd tam wojsko dominikańskie? chyba że to był zakon rycerki braci Dominikanów....Pozdrawiam...też byłem tu i ówdzie...
|
![]() |
Witam,dziękuje za informacje.
|
![]() |
Ilość reklam w tym pleciugu jest porażająca. Pierwsze 30 sekund po wejściu w artykuł to zamykanie natrętnych, wyskakujących reklam. Tu już nie widać treści. Samo gówno.
|
![]() |
Panie Marku ! jedno pytanie mnie nurtuje. Był Pan na Haiti czy Dominikanie ? Bo skąd tam wojsko dominikańskie?Pewnie stąd, że Haiti i Dominikana leżą na jednej wyspie. Możliwe jest, że wojska Dominikany mogą przebywać na terenie Haiti z różnych względów np. związanych z pomocą udzieloną przez Dominikanę Haitańczykom poszkodowanym przez trzęsienie ziemi w 2010 roku. Wielu z nich było leczonych w szpitalach na terenie Dominikany i zdecydowali się tam pozostać co wzburzyło miejscową ludność. Podobno nadal trwają relokacje. Powód może też być inny, ale nie znalazłem żadnych informacji. |
![]() |
Bardzo szanuję takie osoby jak Pan Marek. Ktoś kto podróżuje ma więcej szacunku do innych i na przykład może bardziej obiektywnie spojrzeć na Polskę. Podzielam Pana spojrzenie. Samemu mam 30 kilka lat i odwiedziłem już prawie 60 krajów. Lubię poznawać inne kultury, kuchnię, historię. Patrzę na Polskę z perspektywy globalnej i doskonała w ciągu 20 lat naprawdę dużego skoku cywilizacyjnego. Nie możemy narzekać.
|
![]() |
Aaa - tylko pozazdrościć Panu . Podłość ludzka nie zna granic . Nie wiesz Aaa nie pisz . Jestem inwalidą II grupy i tylko mogę pomarzyć o podróżach o poprawnym poruszaniu się . Kasy od dziecka nie widziałem . Brawo Aaa
|
![]() |
a wokół Zwierzyńca jest tak pięknie ...
|
![]() |
Zobaczył to nie znaczy zwiedził ! Ale i tak hobby jest wspaniałe i życzę temu panu jeszcze wielu wrażeń :) A wy ciułacie kasę na lepszy telewizor czy kurtkę z odpowiednim logo :) Co kto lubi, ale op tym, co ten facet widział, możecie rozmawiać z poziomu telewidza :)))
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|