Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Ze Zwierzyńca dookoła świata. Wystarczyło 10 dni i dzień Fileasa Fogga

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 29 lutego 2020 r. o 21:28 Powrót do artykułu
tylko pozazdrościć Panu . Wysokiej emerytury ?
Odpowiedz
tylko pozazdrościć Panu . Wysokiej emerytury ?
 Jak masz ból dupy, że cie nie stać, to podnieś kwalifikacje, zmień pracę i podróżuj. A i emerytura wtedy będzie wyższa. Ale najlepiej to siedzieć na *** i z zawiścią komentować, że "o, tego to stać" 
Odpowiedz
no zobaczył ! 10 dni , głównie w samolocie i dojazdach z lotnisk
Odpowiedz
Podoba mi się to, że ma Pan fajne hobby i potrafi Pan się temu hobby podporządkować. Na przekór hejterom i złośliwcom życzę wielu udanych podróży i jeszcze większych wrażeń :) Pozdrawiam
Odpowiedz
Panie Marku ! jedno pytanie mnie nurtuje. Był Pan na Haiti czy Dominikanie ? Bo skąd tam wojsko dominikańskie? chyba że to był zakon rycerki braci Dominikanów....Pozdrawiam...też byłem tu i ówdzie...
Odpowiedz
Witam,dziękuje za informacje.
Odpowiedz
Ilość reklam w tym pleciugu jest porażająca. Pierwsze 30 sekund po wejściu w artykuł to zamykanie natrętnych, wyskakujących reklam. Tu już nie widać treści. Samo gówno.
Odpowiedz
Panie Marku ! jedno pytanie mnie nurtuje. Był Pan na Haiti czy Dominikanie ? Bo skąd tam wojsko dominikańskie?
Pewnie stąd, że Haiti i Dominikana leżą na jednej wyspie. Możliwe jest, że wojska Dominikany mogą przebywać na terenie Haiti z różnych względów np. związanych z pomocą udzieloną przez Dominikanę Haitańczykom poszkodowanym przez trzęsienie ziemi w 2010 roku. Wielu z nich było leczonych w szpitalach na terenie Dominikany i zdecydowali się tam pozostać co wzburzyło miejscową ludność. Podobno nadal trwają relokacje. Powód może też być inny, ale nie znalazłem żadnych informacji.
Odpowiedz
Bardzo szanuję takie osoby jak Pan Marek. Ktoś kto podróżuje ma więcej szacunku do innych i na przykład może bardziej obiektywnie spojrzeć na Polskę. Podzielam Pana spojrzenie. Samemu mam 30 kilka lat i odwiedziłem już prawie 60 krajów. Lubię poznawać inne kultury, kuchnię, historię. Patrzę na Polskę z perspektywy globalnej i doskonała w ciągu 20 lat naprawdę dużego skoku cywilizacyjnego. Nie możemy narzekać.
Odpowiedz
Aaa - tylko pozazdrościć Panu . Podłość ludzka nie zna granic . Nie wiesz Aaa nie pisz . Jestem inwalidą II grupy i tylko mogę pomarzyć o podróżach o poprawnym poruszaniu się . Kasy od dziecka nie widziałem . Brawo Aaa
Odpowiedz
a wokół Zwierzyńca jest tak pięknie ...
Odpowiedz
Zobaczył to nie znaczy zwiedził ! Ale i tak hobby jest wspaniałe i życzę temu panu jeszcze wielu wrażeń :) A wy ciułacie kasę na lepszy telewizor czy kurtkę z odpowiednim logo :) Co kto lubi, ale op tym, co ten facet widział, możecie rozmawiać z poziomu telewidza :)))
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...