wielka strata, szok....
|
|
pokoj jego duszy,
amen
|
|
Na pewno go otruli! Trzeba powołać komisje, która to zbada... Jarek w Tobie nadzieja!
|
|
Mój Boże...spoczywaj w pokoju
|
|
Nie lubiłem naszego Arcybiskupa. Lecz jak dowiedziałem się o Jego śmierci zrobiło mi się smutno:(
|
|
Wielka strata dla Lublina, zmarł Wielki Człowiek
|
|
Jessteśmy pogrążeni w ogromnym smutku. Odszedł jeden z najwspanialszych ludzi dzisiejszego kościoła. Dobry człowiek i kapłan z prawdziwego zdarzenia. Dlaczego ludzie światli i dobrzy odchodzą?
|
|
Bóg tak szybko nam go zabrał, jego wola a nie nasza...
|
|
Przykro i smutno
|
|
to smutne .............. niech sopczywa w pokoju.......
|
|
współczujemy ...wielka strata ...
|
|
znowu sprawdza sie powiedzenie że "nikt nie zna dnia ani godziny" spoczywaj w pokoju [*]
|
|
jeden z niewielu normalnych ksiezy w lublinie
|
|
bardzo szkoda, jeden z bardzo nielicznych biskupów, którzy mówili mądrze, nie wdawali się w politykę. Mnie udzielał sakramentu bierzmowania. Teraz to już pozostał tylko w kościele prawie cały PIS-owski beton.
|
|
Olbrzymia strata!!! Wspaniałe kazania, kwiecista mowa, wyczucie taktu, oddanie i misja!
|
|
A Spotkałem, GO 27 na Kul-u . Chciałem autograf na książkę .
|
|
Jeszcze pamiętam, jak udzielał mi przed 3 laty bierzmowania. Był wspaniałym człowiekiem. O takich ludziach należy pamiętać. ;(
|
|
Szkoda, że Kościół stracił tak wielkiego człowieka, nieskostniałego ideologicznie, teraz pewnie się instytucja bardziej pogrąży. Strasznie smutna wiadomość;((
|
|
Miał gadane dawał mi bierzmowanie chłop dobry... chodź nie chodze do tzw. kosciał to on jest ok
|
|
Wielka strata.....
Wieczne odpoczywanie racz Mu dać Panie .........
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|