Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
No bo są u siebie. To miastowe dziki. Tam mieszkają, to sąsiady.
Odpowiedz
To są chrumki z poligonu. Niestety Pan dokarmiający je od lat ze wzgl\ędu na zdrowie nie może tego robić więc bidoczki mają zimno i głodno więc wychodzą na miasto. My trochę je dokarmiamy krakersami czy flipsami. Jedzą aż im się pluszowe uszy trzęsą!
Odpowiedz
My się zastanawiamy skąd tu dziki z kolei one się zastanawiają skąd tu się człowieki wzięli
Odpowiedz
"Stadko 7 dzików zostało sfilmowane w środę wieczorem przy ul. Halickiego w Lublinie. – Zauważyłem je przy ul. Halickiego – mówi Czytelnik(...)" - aha, no to teraz na pewno każdy zapamięta, że do bliskiego spotkania III stopnia doszło na ul. Halickiego Lublinie. "(...)opowiada: – Zachowywały się spokojnie, jakby były u siebie." - o żesz karważ twarz! To była opowieść życia! Takie opowieści snuło się w zimowe wieczory, przy herbacie! I teraz ta tradycja powraca w wielkim stylu! Ale kto pisze teksty do DW, to ja nie wiem... Ja prdl, styl jak u ucznia ósmej klasy. Ale za to tym razem interpunkcja jest w porządku (pewnie dlatego, że tekst krótki).
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...