Naprawdę nie rozumiem, dlaczego muzeum upiera się, zeby byli to ludzie z kierunków humanistycznych.
Uważam to za dyskryminację. Znam przewodników po studiach inzynieryjnych czy przyrodniczych i wcale nie sa oni gorsi. Kierunek o niczym nie świadczy. Liczą sie wiedza, pasja, checi.
Ktos tu chyba nie myśli.
|
|
hmmm...to ciekawa jestem dlaczego humanistom wmawia się,że nie znajdą pracy,ponieważ zatrudnia się tylko osoby z wykształceniem technicznym/inżynierskim? czy to nie jest dyskryminacja? swoją drogą,wolą zatrudnić kogoś na studiach humanistycznych,bo logiczne jest,że na takich studiach więcej jest historii,co jest wymagane w tej pracy. |
|
Studia humanistyczne sa różne. Śmiem watpic, czy na takiej polonistyce czy kulturoznastwie jest dużo przydatnego na Majdanku materiału. Człowiek zaś może miec rózne hobby, i miec historie w małym palcu, nawet jesli jest matematykiem.
Zas co do szans na zatrudnienie - spokojnie. Ja jestem optymistką. Ponieważ jakośc wykształcenia spada, a kolejne roczniki, konczace edukację, sa coraz gorzej wykształcone - więc będzie szansa dla prawdziwych humanistów, dla których bycie humanista nie oznacza jedynie nielubienia matematyki
|
|
Jesteś optymistką ty obrzydliwy śmieciu!!! A ty mendo folsratko popisujes się w internecie ty gnido !!!
|
|
Oczywiście że sie popisuję.
Przeciez wiesz dobrze, że nic innego nie potrafie robić, i tylko w internecie przezywam swoje wielkie chwile
|
|
Lepper nie miał nawet matury a ministrem został. Nie matura lecz chęć szczera... |
|
Jak długo jeszcze będziesz to kreślić?? nie lepiej się jakoś do tego uSTOSUNKOWAĆ ???? ja niestety nie mam możliwości cenzurowania i określania co dobre,a co złe. Nie pogrywaj sobie jak z adamkiem,bo nie wszyscy w jego lidze grają!!!!
Ostatnio edytowany 14 marca 2013 r. o 11:34
|
|
Znudziło mi sie byc ofiarą anonimowych złośliwości, OK? Twój post nie wnosi nic do tematu, jest typowym chamskim trollingiem.
Ostatnio edytowany 14 marca 2013 r. o 11:33
|
|
Czy doszukałaś się tam gdzieś wulgaryzmów ???? może i ja będę miał kiedyś w ręce bat,ale chyba nie o to tu chodzi. |
|
Widzisz ty folsratko - internetowy tomaszowicki trollu - jesteś nikim !!! Tu w internecie przeżywasz swoje wielkie chwile (Ty zakompleksiona, niedowartościowana istoto- dobrze, że sobie to uświadamiasz sobie) - to jest typowym chamskim trollingiem tak? - ty ofiaro śmieciu, znudziło Ci się to?
|
|
Jesteś nikim (dobrze,że uświadomiłas to sobie - i o to właśnie mi chodziło zakompleksiona kobieto), po prostu jesteś zerem ty Folkatko - to jest chamski trolling - tak jest (to nic nie wnosi do tematu) ! Ty człekopodobna istoto!
|
|
Ja się natomiast zastanawiam, dlaczego nie znudzilo Ci sie jeszcze Twoja dzialalność, wymierzona w moją osobę. Od lat wypisujesz na mój temat obraźliwe, i jednakowobrzmiące teksty. Musisz być bardzo nieszczęsliwą osoba, serio. Bardzo mi Ciebie szkoda. |
|
W sieci każdy jest mocny w gębie. Na ulicy nie byłby już taki wygadany.
|
|
No na ulicy mógłbyś się od razu odbić jak od ściany, za klawiaturą i pod spódnicą u mamy , najbezpieczniej. Nie wychylaj nosa. |
|
Tak naprawdę to Ty jesteś bardzo nieszczęśliwą niedowartościową istotą szukającą pocieszenia w religii Folkatko - ty mały podlubelski człowieczku (pouczasz w internecie innych, tu choć przez moment przeżywasz swoje wielkie chwile) i to Ciebie bardzo szkoda. Możesz odpowiadać co chcesz i nie zmieni to faktu, że jesteś nikim - wiesz o tym dobrze.
|
|
Ty to musisz być nieszczęśliwym człowiekiem,a dowartościowujesz się obrażając innych.Mniej niż zero. |
|
Ty to musisz być nieszczęśliwym człowiekiem,a dowartościowujesz się obrażając innych.Mniej niż zero. |
|
ho ho, trzy posty po kolei, to się rozpisał ten mój wielbiciel!! Muszę Cie tylko poinformować, że obecnie mieszkam w Lublinie. Konkretnie na Wieniawie - zatem od tej pory nazywaj mnie "wieniawskim śmieciem" - to nawet fajnie, kojarzy sie z kompozytorem
PS ja? Nieszczęsliwa? Mam wszystko - władze (moderatorską), seks i pieniadze, czego mi jeszcze trzeba?
Ostatnio edytowany 25 kwietnia 2013 r. o 00:28
|
|
Folkatko ja życzę zdrowia,prawdziwych przyjaciół i miłości w zestawieniu z tym seksem.Co do władzy o której piszesz to nie władza... |
|
A taki SEX ,to drogo kosztuje ??? Bardzo nadszarpuje budżet domowy ?? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|