![]() |
brawo dla policji
|
![]() |
Brawo , teraz wypadało by zwrócić pieniądze podatników za przeprowadzoną akcję policji i straży . Nie ma nic za darmo.
|
![]() |
Po to płacimy podatki żeby korzystać z usług Policji, straży Pożarnej itp.
|
![]() |
Brawo , teraz wypadało by zwrócić pieniądze podatników za przeprowadzoną akcję policji i straży . Nie ma nic za darmo.Za darmo za to można głupoty w internecie pieprzyć. Rodzice zapewne też do tych podatników należą, skąd wiesz że już nie zapłacili tych pieniędzy w podatkach, które idą również na służby? |
![]() |
"Chłopczyk powiedział policjantom jak się nazywa." - wow jestem pod wrazeniem, ze 8-latek umial powiedziec jak sie nazywa. Ja majac 8 lat codziennie sam zasuwalem z ciezkim tornistrem 2 km do szkoly i nikt sie o mnie nie martwil bo rodzice widzieli, ze jestemn samodzielny (oczzywiscie jak na swoj wiek). Dzisiaj dzieci sie rozpieszcza i ochodzi jak z jajkiem a pozniej rosna takie maminsynki, niedorajdy i psychole. Co za czasy.
|
![]() |
"Chłopczyk powiedział policjantom jak się nazywa." - wow jestem pod wrazeniem, ze 8-latek umial powiedziec jak sie nazywa. Ja majac 8 lat codziennie sam zasuwalem z ciezkim tornistrem 2 km do szkoly i nikt sie o mnie nie martwil bo rodzice widzieli, ze jestemn samodzielny (oczzywiscie jak na swoj wiek). Dzisiaj dzieci sie rozpieszcza i ochodzi jak z jajkiem a pozniej rosna takie maminsynki, niedorajdy i psychole. Co za czasy.Bo to są dzieci wychowane na 500 plus i przez to nic nie nauczone. Ja już do zerówki w przedszkolu sam chodziłem i wychodzilem tylko mama napisala oświadczenie aby mnie Pani o umowionej godzinie puszczala do domu |
![]() |
co za czasy, że 8-letnie dziecko nie potrafi wrócić do domu oddalnonego o 1.5 km, era rodzice zawiązał i odbiorą ze szkoły, na zajęcia dodatkowe zawiozą i okazuje się, że dziecko nie zna nawet najbliższej okolicy... dramat
|
![]() |
15-letni chlopczyk wyszedl z domu i nie wrocil, zatroskani rodzice wezwali organa do poszukiwan, znalazl sie po trzech dniach, lezakujac w zaroslach ale nie potrafil powiedziec jak sie nazywa ani gdzie mieszka gdyz byl w stanie upojenia alkoholowego. Policja otoczyla opieka chlopczyka i oddala go w ramiona kochajacych rodzicow.
|
![]() |
Przedszkolak pisał ten artykuł? Infantylny bełkot.
|
![]() |
Stale się w tym Łukowie coś dziwnego dzieje. Miasto ludzi specjalnej troski.
|
![]() |
a niby taakie mądre to pokolenie tabletów i sfartfonów ,co czeka ten kraj i te dzieci majac takich głupich rodziców
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|