Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Droga w planach, mieszkańcy nie wykluczają blokady. Na razie wystawili banery

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 24 października 2019 r. o 17:11 Powrót do artykułu
"Nawet teraz gdy jest 50 km/h, to jest niebezpiecznie" - czy mieszkańcy jeżdżą przepisową w innych miejscowościach. 90% Polaków jeździ za szybko. Należy przypuszczać, że mieszkańcy tych Biardów nie jeżdżą 50 w innych wsiach. To jest wielki problem. U nas mają ludzie jeździć wolno. My możemy jeździć szybko u innych.
Odpowiedz
Czy na takich stanowiskach decydujach o wybudowaniu dróg, zakładów itp. to siedzą niemoty do cholery, bo juz czytać, oglądać nie można jak ciągle jest cos robione z uciążliwością dla mieszkańców
Odpowiedz
To ja należę domtych 10% Polaków jeżdżących przepisowo. Mam kamerkę i każdego gnojka z nagrania wysyłam na policyjny email. Jak komuś się śpieszy to niech śmigłowiec sobie kupi.
Odpowiedz
Po co wciskają tam tą ścieżkę rowerową? Też bym przeciwko niej protestowała.
Odpowiedz
Serio przeszkadza im, że zjazdy będą mieli z drogi serwisowej, a nie z głównej? Oni wiedzą o czym w ogóle mówią?...
Odpowiedz
Uważam że skoro mieszkańcy mają tyle uwag to po jakie licho budują domy przy głównej trasie? To oczywista oczywistość iż będzie utrudniało im życie. A te uwagi? Bzdura
Odpowiedz
Niestety ale trzeba zlikwidować dzikie zjazdy wykonane bez pozwolenia i bez zgłoszenia właściwemu zarządcy drogi. Trzeba myśleć o konsekwencja samowoli..... ewentualnie zawsze można trzymać samochód u sąsiada....
Odpowiedz
***s://***gddkia.gov.pl/pl/363/zjazdy
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...