![]() |
"Nawet teraz gdy jest 50 km/h, to jest niebezpiecznie" - czy mieszkańcy jeżdżą przepisową w innych miejscowościach. 90% Polaków jeździ za szybko. Należy przypuszczać, że mieszkańcy tych Biardów nie jeżdżą 50 w innych wsiach. To jest wielki problem. U nas mają ludzie jeździć wolno. My możemy jeździć szybko u innych.
|
![]() |
Czy na takich stanowiskach decydujach o wybudowaniu dróg, zakładów itp. to siedzą niemoty do cholery, bo juz czytać, oglądać nie można jak ciągle jest cos robione z uciążliwością dla mieszkańców
|
![]() |
To ja należę domtych 10% Polaków jeżdżących przepisowo. Mam kamerkę i każdego gnojka z nagrania wysyłam na policyjny email. Jak komuś się śpieszy to niech śmigłowiec sobie kupi.
|
![]() |
Po co wciskają tam tą ścieżkę rowerową? Też bym przeciwko niej protestowała.
|
![]() |
Serio przeszkadza im, że zjazdy będą mieli z drogi serwisowej, a nie z głównej? Oni wiedzą o czym w ogóle mówią?...
|
![]() |
Uważam że skoro mieszkańcy mają tyle uwag to po jakie licho budują domy przy głównej trasie? To oczywista oczywistość iż będzie utrudniało im życie. A te uwagi? Bzdura
|
![]() |
Niestety ale trzeba zlikwidować dzikie zjazdy wykonane bez pozwolenia i bez zgłoszenia właściwemu zarządcy drogi. Trzeba myśleć o konsekwencja samowoli..... ewentualnie zawsze można trzymać samochód u sąsiada....
|
![]() |
***s://***gddkia.gov.pl/pl/363/zjazdy
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|