![]() |
A o Krzysztof W. coś wiadomo?
|
![]() |
pewnie na ktoryms ze wczesniejszych polowań sami go zastrzelili
|
![]() |
Czy wezwana policja na miejsce sprawdziła stan trzeźwości myśliwych ? Czy policja sprawdziła czy myśliwi mają aktualne pozwolenia na broń i czy mają podbite badania u lekarza psychiatry , który stwierdza poczytalnośc i zezwala na pozwolenie noszenia bronii palnej.
|
![]() |
Czy wezwana policja na miejsce sprawdziła stan trzeźwości myśliwych ? Czy policja sprawdziła czy myśliwi mają aktualne pozwolenia na broń i czy mają podbite badania u lekarza psychiatry , który stwierdza poczytalnośc i zezwala na pozwolenie noszenia bronii palnej.-Pozwolenie to ni ebilet miesięczny- jeśli jest to jest aktualne. -Żeby mieć pozwolenie na broń trzeba mieć badania psychologiczne, podbite przez psychiatrę. -Trzeźwośc sprawdza się jeśli zachodzi podejrzenie, że ktoś jest nietrzeźwy Czego jeszcze nie wiesz specu? |
![]() |
DARZ BURJESTEŚ NIE DO INFORMOWANY TAK ŁATWO USIĄŚĆ I PISAĆ GŁUPOTY BADANIA PRZECHODZI KAŻDY KTO UBIEGA SIĘ O POZWOLENIE .A BADAŃ NIE MAJĄ TAKIE DEBILE które piszą głupoty pisz mądrze i na temat bzdety to w przeczkolu twoje ajkiu =o więc jesteś imbecylem
|
![]() |
Jagoda to ty dawałas Andrzejowi jak byłaś młoda
|
![]() |
Jak cvzytam te wasze pedalskie teksty wiesniaki sam bym wam najebał w te puste cwelowskie mordy garścvi az byście sie posrali pojeby. Onanizujecie się przed tymi monitorami bando ***ych debili i piszecie co wam się w tych niedouczonych za***ych pustych łabach urodzi. Ąze sie rodzi jak zawsze gówno to tak to wyglada. debile ***ona banda nieuków. Szkoda na was słow tylko gałezie powinny być mocne . Czytać sie nei chce tych waszych pedalskich wypocin cwele
|
![]() |
Widzę po komentarzu , że Jakiś burak dopiero wyszedł z południowej, który nie skończył szkoły podstawowej.
|
![]() |
Jak czytam Wasze komentarze dotyczące myśliwych to odnoszę wrażenie że tylko oni są jeszcze normalni. Z ich ust nie słyszałem takich życzeń jakie tu piszecie pod ich adresem. Zatem opamiętajcie się z agresją i hamstwem w ich stronę. Kiedyś sam tak myślałem jak Wy, do czasu, kiedy nie poznałem bliżej myślistwa i tego co robią po za polowaniami. Jeśli myślicie że las, pole lub łąka jest przez nich traktowane jak lodówka lub stoisko z mięsem w markecie to jesteście w ogromnym błędzie. Zaden z was nigdy nie był na polowaniu, tylko coś słyszał co się tam dzieje. Czy ktoś z Was brał udział w tzw. czynach i na czym one polegają? Więc z Nowym Rokiem więcej samodzielnego myślenia ( podobno nie boli ), wiary w siebie i ludzi (oprócz "mnie" są też inni ) i miłości bo gdzieś ją zrobiliśmy.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|