![]() |
Sad odroczyl kapelanowi na 5 lat a za 5 lat powie ze jest za stary na odsiadke pewnie ktos inny poszedlby do wiezienia i nikt by nie odroczyl, wstyd mi za taki sad!!!
|
![]() |
Ponieważ jestem katolikiem i nigdy nic przykrego od księży mnie nie spotkało to trudno mi uwierzyć że ksiądz może być tak lichą postacią. Nie wierzę że sługa Boży może być aż tak niewdzięczny Panu Bogu. Jakie są na to dowody oprócz zeznania tego prawdopodobnie , poszkodowanego . Czemu pytam ? - bo póki w naszych sądach przewodniczą Tuleye i jemu podobni to takie pytanie zawsze będę sobie zadawał.
|
![]() |
Miłość po katolicku w zastosowaniu dosłownym. Już wolę klechę dziecioroba, który ma "gosposię".
|
![]() |
Sługa Boży. Kpina !. A swoja drogą kto wpadł na pomysł aby szpitale zatrudniały księdza na etat!. Kiedyś ksieża to rowerami dojeżdżali albo i z buta jak chcieli służyć barankom. Choć trzeba przyznać że i wówczas się zdarzałi wygodniacy co to kazali się wozić furmanka lub autem.
|
![]() |
Ksiądz ofiarę (uniruchomioną). Dla mnie jest jasne.
|
![]() |
Nie wiecie, gdzie został za karę przeniesiony? Pytam na wszelki wypadek, żeby było wiadomo, których miejsc unikać
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|