![]() |
nie ma naszej zgody na ten maszt, nie pozwolimy napromieniować naszych dzieci!!!!!
|
![]() |
zaraz i krowy przestaną mleko dawać, kury się nieść, a kaczki się potopią... nie ma zgodny na maszt!
|
![]() |
Rząd Szwajcarii wstrzymał wszelkie prace przy wdrażaniu sieci 5G. Oczekuje dodatkowych badań odnośnie wpływu promieni na człowieka
|
![]() |
Dziwnym trafem Szwajcaria całkowicie zakazala u siebie tego ustrojstwa, bo nie chcą eksperymentować na swoich ludziach, a badań, że na pewno jest wszystko dobrze nie ma.
|
![]() |
Rząd przytulił kilka miliardów złotych za koncesje na 5G mając głęboko w du..ie zdrowie i życie Polaków. Jednocześnie mówi się (oficjalnie) o wzroście zachorowań na choroby nowotworowe, które każdego roku pochłaniają życie ponad 100tys Polaków. W ostatnich latach umieralność Polaków sięga ponad 400tys rocznie i jest najwyższa od czasu II wś. Jeżeli do tego dodamy plastkikowe jedzenie i wszechobecną chemię to skutek mamy!
|
![]() |
gonić to szpiegujące tałatajstwo w peezdoo
|
![]() |
nie ma naszej zgody na ten maszt, nie pozwolimy napromieniować naszych dzieci!!!!!A czy ktoś pyta się was o zgodę??? Starosta wypowiedział się jasno, jeśli w papierach wszystko będzie grać, to zgoda będzie bo jak nie, to będą kary. Wygląda na to, że projekt jest sprzeczny z planem zagospodarowania przestrzennego i to pewnie uniemożliwia inwestycję, ale nie łudźcie się ludzie, że ktoś was będzie słuchać. |
![]() |
Dzieci mlodziez juz ma totalnie zryte berty swoimi srajfonami, ktore oprocz tego, ze robia im ze szczatkowych mozdzkow gó..o to jeszcze emituja pole elektromagnetyczne.
|
![]() |
To wszystko nic, ale przez to 5G to chłopy stracą popęd i przyrost naturalny drastycznie w całym Łuowie zmaleje
|
![]() |
Kury nie bedom siem niesły, chłop z chłopem kłaść siem bedzie, baba z babom, wilki latać bedom.
|
![]() |
... czy potrzebujemy 5G? moje telefony działa ok na 3G nawet nie potrzebują 4G. Do korzystania z 5G będziemy musieli dostać nowe telefony. E-odpady wysyłamy do Chin zanieczyszczone zbiorniki wodne i toksyczność może być wyczuwalna 10Km od hotelu. Proszę przestać wciskać produkty , których nie potrzebujemy
|
![]() |
"Wprowadzenie w dziesiątek milionów anten 5G bez jednego testu biologicznego bezpieczeństwa, to musi być o najgłupszy pomysłł w historii świata."
-Martin L. Pall
|
![]() |
Miasto Bruksela blokuje 5G- stolica Unii, więc....
|
![]() |
Stawiają maszt 5G w Łukowie? A po co? A komu to potrzebne? TVP można oglądać bez tej szatańskiej technologii
|
![]() |
Mnie zastanawia kto w Świdniku wydał zgodę na maszt przy SP nr 7? Jeden uczeń już ma nowotwór.
|
![]() |
Ja mam taki widok za oknem. Niestety mieszkańcy za późno się o tym dowiedzieli i wieża stoi. Czeka jeszcze na podłączenie. Wieża stoi w centrum między naszymi domami, blisko placu zabaw i szkoły. Cała wioska walczyła i du.. Z tego. Taki mamy chory kraj. Za naszymi granicami w niektórych państwach zdecydowali, że takich rzeczy nie stawiają bo jest nie zdrowe dla społeczeństwa ale w Polsce można wszystko.
|
![]() |
Tragedia, będziemy królikami doświadczalnymi, Big farmy będą zacierały ręce. Wielka zmowa z operatorami włącznie. Mam nadzieję, że nikt do tego nie dopusci.
|
![]() |
Polecam merytoryczny film na temat szkodliwości sieci 5G na youtube:
Naukowy Bełkot - 5G i telefony komórkowe - czy są dla nas zagrożeniem?
|
![]() |
Podobno w Izraelu za stawianie masztów 5G w pobliżu zabudowanych osiedli mieszkaniowych i dużych skupisk ludzi grozi do 15 lat więzienia.
|
![]() |
Skoro nie jesteś pewien to nie pisz takich bzdur. To jest jakiś fake news, ogólnie te maszty nie stanowią żadnego zagrożenia.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|