![]() |
Starość jest straszna.
|
![]() |
Podobne straty czekają naiwnych, którzy rzucili się masowo na kupowanie apartamętów pod wynajem w wyludniającym się Kozim Grodzie.
|
![]() |
Zwykła chytrość. Jakoś mi dziadka nie szkoda. Po co mu było pomnażać te pieniądze ?
|
![]() |
Obym tylko nie był tak samo głupi na starość..
|
![]() |
A ja spokojnie czekam na powtórke z 2008 r, mieszkania w jeden miesiąc potaniały o 30%
|
![]() |
dziadek powinien różaniec odmawiać z Radiem Maryja , a nie myśleć o pieniądzach
|
![]() |
inwestor gieldowy, stary i glupi
|
![]() |
Podobne straty czekają naiwnych, którzy rzucili się masowo na kupowanie apartamętów pod wynajem w wyludniającym się Kozim Grodzie.Nie strasz bo się przestraszysz. Ceny najmu idą ciągle w góre. Jak nie Polak to Koreanczyk zapłaci, często nawet więcej. |
![]() |
Szanowny Karolu...z Radiem ojca kolektora straciłby zdecydowanie więcej.
|
![]() |
To co Ten Oszust to nasi, że nie można tak jak innych nasich namierzyć?
|
![]() |
Nie jest to sprawka lokalnego naciagacze. Piramida Agricole Trade działa "legalnie" na polskim rynku od kilkunastu miesięcy. Logo ma prawie identyczne z Credid Agricole, znanym bankiem, który niedawno wydał oświadczenie że nie ma z tym nic wspólnego i złożył zawiadamienie do prokuratury. Dopiero pod koniec października KNF umieścił ich na czarnej liście. Pewnie znów będzie afera i kilkaset jak nie kilka tysięcy oszukanych. I nie są to tylko osoby starsze.
|
![]() |
,,cóż pomoże człowiekowi, choćby cały świat pozyskał, jeśli siebie samego zatraci lub szkodę poniesie? " - Ewangelia Łukasza 9:25 ________ wyszukiwarka : " jedni coraz bliżej końca drudzy bliżej wieczności " _______ "jedyny lek na depresję i ochrona przed nią "
|
![]() |
Zwykła chytrość. Jakoś mi dziadka nie szkoda. Po co mu było pomnażać te pieniądze ?Już wielu staruszków tak samo się wzbogaciło na proponowanych przez uprzejmych konsultantów "dopłatach z Unii", "dodatkach do emerytury", "zwrotach nadpłaty" i podobnych pomysłach żerujących na ich chytrości cwanych oszustów. |
![]() |
Wszyscy powinni obowiązkowo czytać książkę „Sztuka podstępu. Łamałem ludzi, nie hasła. Wydanie II” czytelnia.wiedzanaplus.pl/ebook/sztuka-podstepu-lamalem-ludzi-nie-hasla-wydanie-ii
|
![]() |
Nie graj wojtek nie przegrasz portek.. Tak trzeba zyć aby nie brakło ale mało zostalo.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|