![]() |
Ja pierd... niech do roboty się biorą, niech z pandemią walczą a nie flagi stawiają. Ludzie życie i pracę tracą a te oszołomy będą tylko pomniki i maszty z flagami stawiać.
|
![]() |
No i proszę! Właśnie obecnie musimy wyrzucać pieniądze w błoto! Chcecie budować maszty, to ogłoście dobrowolną zrzutkę wśród sympatyków żoliborskiego popaprańca, a nie drenujcie podatnika! Nie mam nic przeciwko tym masztom pod warunkiem, że wyrychtujecie je na koszt osobników uważających ich budowę za cos obecnie niezbędnego!
|
![]() |
Przecież do tego nie trzeba żadnych ompetencji. Jak gdzieś się na czymś trzeba znać, to PiSowski rząd leży na całej linii. Jak pierdoły - to mogą robić. Banda nieudaczników!!! Ale ktoś ich w końcu wybrał...
|
![]() |
Jak w Turcji, krajach arabskich i Izraelu, wszędzie wielkie flagi. Ciekawe, czy będą tak samo karać jak w krajach arabskich. Nie wiem, czy zaczadzony elektorat jedynie słusznej partii wie, że Iran w latach 60/70 ych był prawie normalnym krajem, a po wybraniu zakapiorów szmatogłowych stał się tym, czym jest teraz.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|