![]() |
Ha ha, dobre, wiadomo dlaczego porysował. Mesio mógł stanąć na przejściu, a dlaczego nie? ))) Stanął na chodniku, trawie, zakazie! Po co tan artykół?
|
![]() |
A w niedzielę do kościółka
|
![]() |
A w niedzielę do kościółkaSkund un się wziął, gdzie ulungł? Koszt to jakieś 200-300zł i policja ściga to z urzędu? Nie można się doprosić, a niekiedy sami bez zgłoszenia reagują - cut. |
![]() |
a czy policja wyciągnęła konsekwencje z tytuły złamanie przez kierującego mercedesem ustawy prawo o ruchu drogowym? czy też uwierzyli, że samochód nie wjechał tam przez przejście dla pieszych i chodnik i sobie po prostu przyleciał? a może to nie jest przedmiotem postępowania bo nikt nie zgłosił i samemu nie można takiego podjąć?
|
![]() |
nie łapać powybijać mu szyby w domu i kwita
|
![]() |
fdfddfsdf
|
![]() |
Kierowcy ze słoma w butach NIE PARKUJCIE na chodnikach i trawnikach. Uważajcie na swoje śliczne autka!
Czasem nierozważny pieszy ma jakąś twardą i ostrą część garderoby i przechodząc może zarysować lakier!
Czasem są to ostre nity w jego Levis'ach, czasem bransoletka, a czasem wystaje mu z kieszeni klucz od mieszkania..
Chrońcie swój lakier; NIE parkujcie na chodnikach!
Czasem matka z wózkiem dziecięcym będzie się nieostrożnie przepychać obok auta! Lepiej zostawić jej 1,5m przejścia!
Bywały też wypadki, że ostre źdźbła traw przebijały opony! Nie parkujcie na trawnikach, aby uniknąć przebicia!
|
![]() |
Dlaczego operator nie reagował gdy widział samochód jadący po chodniku?
|
![]() |
A czemu że słoma w butach a mieszczuchy jak parkuja śmieszne no w mieście mieszka gorsza patologia niż na wsi
|
![]() |
Kredka koloryzujaca do lakieru i śladu nie bedzie, a za parkowanie za plotem mandat .
|
![]() |
No brawo, sam wymierzył sprawiedliwość. Tak się poczuł urażony.
|
![]() |
Ja to temu dziadkowi mogę nawet podziękować za odwagę . Sam kilka razy dziennie mam ochotę zrobić to samo, jeszcze się nie odwazyłem ALE ostatnio ledwo sie powstrzymuję. Kierowcy powinniscie się bardziej obawiać że szybciej pieszy wam drapnie wasz cudo-gracik niz ten samochód jadący jezdnią w obawie lub z uprzejmosci dla którego wjeżdzacie na chodnik prawie zawsze zostawiając mniej niż 1,5 metra BA nawet mniej niż 0,5 dla pieszego.Kierowca na filmiku przejechał przez chodnik i PdP, zastawil chodnik po prawej stronie od samochodu , parkuje tuz za znakiem zakazu parkowania, pytam się czy dostał mandat sumujacy te wykroczenia.
|
![]() |
najwidoczniej w metropolii łukowskiej parkowanie na chodniku to norma, na zdjęciu widac przynajmniej dwa parkujace tak auta
|
![]() |
Nie sluchajcie ze policja zapewnia anonimowość bo sprawca sie nie przyzna i sprawa trafi do sądu i wtedy stajecie sie swiadkiem z imienia i nazwiska.
Tymi autami tak parkujacymi to powinna zająć się policja a nie szukać świadków. Na Elizowke policja z miejscowości Niemce daje mandaty nawet kierowcą którzy dobrze zaparkowali swój pojazd.
|
![]() |
Niska szkodliwość czynu. Poza tym wyręczył straż miejską. Do umożenia.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|